Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (5.1.)

sobota, 5. január 2013 14:29 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa zo španielskej Primera Division (5.1.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (5.1.) | zdroj: Goal.com, Daily Mail, Daily Mirror,Daily Express, soccerway

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

BARCELONA: Kandidát na Zlatú Loptu Andrés Iniesta pred novinármi prezradil, že chce stráviť celú svoju kariéru v Barcelone. Španielsky reprezentant však zároveň povedal, že fámy o tom, že sa práve dohaduje s Barcou na novom kontrakte, sú výmyslom.

BARCELONA:
Anglicke plátky tvrdia, že tréner Arsenalu Arséne Wenger má v úmysle predať viacerých nepotrebných hráčov, aby mohol za získane peniaze kúpiť z Barcelony útočníka Davida Villu.

ESPANYOL & BARCELONA:
Záložník Espanyolu Barcelona Juan Verdú má pred mestským derby s FC Barcelona smelé plány. Podľa jeho slov má Espanyol na to, aby Barcelonu porazil a postaral sa tak o najväčšie prekvapenie sezóny.

REAL MADRID:
Prezident PSG Nasser Al Khelaifi informoval, že počas tejto zimy sa parížsky veľkoklub nepokúsi kúpiť z Realu Madrid Cristiana Ronalda. Khelaifi zároveň poprel klebety o tom, že by chceli nahradiť trénera Ancelottiho José Mourinhom.

VALENCIA:
Alžírsky záložník Sophiane Feghouli upútal na jeseň svojimi výkonmi v drese Netopiierov viacero popredných klubov a neraz bol terčom rôznych prestupových fám. Feghouli však  s Valenciou pred pár dňami uzavrel novú zmluvu a včera vyhlásil, že na odchod z tohto klubu nikdy nepomyslel.

SEVILLA:
Hviezda Sevilly útočník Alvaro Negredo poprel špekulácie, podľa ktorých by mal v januári opustiť svoj klub. Španielsky reprezentant naopak vyhlásil, že je v Seville veľmi spokojný.

GETAFE:
Obranca Getafe David Abraham prezradil, že chce so svojim tímom skončiť  v tabuľke najhoršie na šiestom mieste a zabezpečiť tak pre Getafe miestenku do pohárovej Európy. Momentálne sú desiaty.

REAL BETIS:
Kormidelník Realu Betis Pepe Mel informoval záujemcov o služby Beňata Etxebarriu, že svojho hviezdneho záložníka predaju len v prípade ponuky presahujúcej 20 miliónov eur.