Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (7.1.)

pondelok, 7. január 2013 12:59 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (7.1.)
Správy dňa z anglickej Premier League (7.1.) | zdroj: Goal.com, Daily Mail, Daily Mirror,Daily Express, soccerway

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

CHELSEA: Steve Kutner, ktorý je agentom Franka Lamparda, prezradil novinárom, že odchod jeho klienta zo Stamford Bridge je nevyhnutný. Lampardovi končí po tejto sezóne v Chelsea zmluva a klub mu novú ponúknuť neplánuje. Kutner informoval, že vedenie Chelsea to povedalo Lampardovi už počas MS klubov a opätovne po zápase s Evertonom. Lampard tak s najväčšou pravdepodobnosťou zmení dres už v priebehu januára.

CHELSEA
: The Blues sú blízko k získaniu útočníka Charkova Taisona. Kluby sú podľa britskej tlače už dohodnuté, no Chelsea sa zatiaľ nepodarilo dohodnúť s hráčom na podmienkach kontraktu. 24-ročný Brazílčan vraj medzitým rokuje ešte s jedným nemenovaným klubom z Premier League.

CHELSEA
: Talentovaný mladík Kevin De Bruyne, ktorý je kmeňovým hráčom Chelsea, no teraz hosťuje vo Werderi Brémy, vyhlásil, že existuje možnosť jeho pôsobenia a v nemeckom klube aj v ďalšej sezóne.

ARSENAL
: Arséne Wenger vyhlásil, že Arsenal počas zimy privedie jednu alebo dve nove posily. Francúzsky kormidelník GUnners však nechcel byť konkrétny. S Arsenalom sa najčastejšie spájali útočníci David Villa z Barcelony a Fernando Llorente z Bilbaa.

FULHAM
: Takmer na spadnutie je prestup Dereka Boatenga z Dnepropetrovsku do Fulhamu. Ghanský záložník už absolvoval vo Fulhame obligátnu lekársku prehliadku a klub mu zaistil  aj pracovné povolenie v Anglicku.

TOTTENHAM
: Nemecký záložník Lewis Holtby zo Schalke 04, na ktorého získali Spurs práva po tejto sezóne, sa možno presťahuje na White Hart Lane ešte skôr. Tottenham totiž   plánuje ponúknuť Schalke ďalšie 2 milióny eur, aby ich mohol posilniť už v tomto mesiaci.

MANCHESTER UNITED:
Stopér Červených Diablov Rio Ferdinand prezradil, že by sa chcel v budúcnosti stať hercom. Vraj by si trúfol aj na rolu v Británii neuveriteľne populárneho Jamesa Bonda.

NEWCASTLE
: Kordmidelník Strák Alan Pardew potvrdil, že Newcastle plánuje počas januára výrazne posilnenie kádra. Podľa niektorých plátkov je na spadnutie príchod  Loica Rémyho z Olympique Marseille.

LIVERPOOL & SOUTHAMPTON:
Liverpool a Southampton sa naťahujú o služby obrancu talianskeho Cagliari Davida Astoriho. Kým The Reds zaňho núkajú sedem miliónov libier nováčik Premier League prišiel s čiastkou 9,5 milióna libier.

WEST HAM:
Manažér West Hamu Sam Allardyce poprel fámy, podľa ktorých by mal v januári posilniť mužstvo David Beckham, ktorý ukončil svoje pôsobenie v americkom tíme La Galaxy.