Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (7.1.)

pondelok, 7. január 2013 13:20 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa zo španielskej Primera Division (7.1.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (7.1.) | zdroj: Goal.com, Daily Mail, Daily Mirror,Daily Express, soccerway

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

BARCELONA: Vo včerajšom derby zápase Barcelony s Espanyolom (4:0) nechýbal na lavičke Blaugranas ani tréner Tito Vilanova, ktorému v decembri operovali nádor slinných žliaz. Vilanova po víťaznom stretnutí na tlačovej konferencií poďakoval fanúšikom, že mu držia palce, no pripomenul, že ho ešte čaká chemoterapia a náročný súboj s nepríjemnou chorobou tak ešte nie je vyhratý.

BARCELONA:
Dvojgólový strelec Barcelony zo zápasu s Espanyolom (4:0) Pedro vyhlásil, že svoje góly venuje trénerovi Vilanovovi, ktorý ako spomíname vyššie bojuje so zákernou chorobou.

REAL MADRID:
Tréner Pusiniek José Mourinho sa pred zápasom s Realom Sociedad rozhodol opäť posadiť len na lavičku náhradníkov kapitána tímu Ikera Casillasa. Za toto rozhodnutie ho ešte pred zápasom vypískali domáci fanúšikovia. Video si pozrite tu >>>

REAL MADRID:
Iker Casillas sa po vylúčení Adana v 8.minúte predsa len postavil do brány Realu Madrid, no keď mu chcel náhradný kapitán Cristiano Ronaldo vrátiť kapitánsku pásku odmietol ju a prenechal ju portugalskému kanonierovi. Ten neskôr strelil dva góly a Real vyhral 4:3.

DEPORTIVO LA CORUNA
: Novou posilou Deportiva La Coruna, ktoré cez víkend prekvapujúco porazilo Malagu (1:0), sa stáva Paulo Assunção, ktorý bol od začiatku tejto sezóny bez angažmánu. Brazílskeho útočníka si môžete pamätať z Atlética Madrid, kde pôsobil v minulom ročníku.

REAL MADRID:
Pusinky údajne uvažujú o opätovnej kúpe obrancu Daniela Carvajala. Mladý španielsky pravý obranca, ktorý prestúpil z Realu v minulom lete do Leverkusenu, vyhlásil, že by bol návrat na Santiago Bernabeu splnením jeho veľkého sna.

ATLETICO MADRID & RAYO VALLECANO:
Madridský celok sa údajne dohodol s vedením Vallecana na   prestupe Lea Baptistaa. 20-ročný talentovaný útočník by však mal dohrať túto sezónu v Rayu.

VALLADOLID:
Nepríjemnú správu sa dozvedelo vedenie nováčika z Valladolidu. Klub nebude môcť možno až do konca sezóny počítať so službami záložníka Vicotora Péreza, ktorý si zlomil lýtkovú kosť.