Main Content

Premier League: Hodgson chce vedieť, či Torres zostane v Liverpoole

štvrtok, 22. júl 2010 16:06 | Autor: TASR

Podľa nového trénera anglického futbalového veľkoklubu FC Liverpool Roya Hodgsona španielsky útočník Fernando Torres ešte nepotvrdil, či svoju budúcnosť spája aj naďalej s "The Reds".

Fanúšikov 18-násobného majstra nedávno potešili vyjadrenia kapitána Stevena Gerrarda, ktorý napriek interesu Realu Madrid potvrdil svoju príslušnosť k červeným farbám LFC. Torres zatiaľ tohto stredopoliara nenapodobnil a jeho budúcnosť na Anfield Road zostáva naďalej neistá. O služby čerstvého majstra sveta sa zaujímajú konkurenčné anglické mužstvá FC Chelsea a Manchester City, ktoré sú pripravené zaplatiť za jeho služby 50 miliónov britských libier.

"Náš manažér Christian Purslow sa s Fernandom už rozprával, ja som s ním však ešte nehovoril. V uplynulých dňoch sme mali veľa práce s príchodom Joa Cola. Verím, že Fernando čoskoro potvrdí, že chce zostať naďalej v našom klube a my potom budeme chcieť získať ešte jednu - dve kvalitné posily. V pondelok by sa k nám už potom mala pripojiť aj väčšina hráčov, ktorí boli na majstrovstvách sveta, a my budeme môcť začať so serióznou prípravou na sezónu," nechal sa počuť Roy Hodgson.