Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (13.1.)

nedeľa, 13. január 2013 13:42 | Autor: Anton Martinka

Správy dňa zo španielskej Primera Division (13.1.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (13.1.) | zdroj: Anton Martinka pre Sport7.sk

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

REAL MADRID: Tréner Borrusie Dortmund Jurgen Klopp je už označovaný za jedného z kandidátov na post trénera Realu Madrid po tom ako Pusinky opustí José Mourinho. Úspešný tréner nemeckého majstra sa však vyjadril, že  momentálne žiadny odchod z Borrusie neplánuje.

REAL MADRID: Medzinárodná federácia historikov a štatistikov včera vyhlásila výsledky ankety o najlepšieho trénera 21. storočia. Túto anketu celkom presvedčivo vyhral tréner Manchestru United Alex Ferguson. Druhým najlepším trénerom podľa tejto ankety je José Mourinho z Realu Madrid.

BARCELONA: Podľa slov asistenta trénera Barcelony Jordiho Rouru by  v dnešnom zápase Barcelony s Malagou už nemal na lavičke Blaugranas chýbať hlavný kormidelník Tito Vilanova. Španielsky tréner sa včera vrátil z Ameriky, kde podstúpil vyšetrenie po operácii rakovinového nádoru slinných žliaz.

BARCELONA: Tréner Arsenalu Arséne Wenger sa včera nechal počuť, že dúfa v deň, kedy sa na Emirates Stadium vráti španielska legenda tohto klubu Cesc Fabregas. Wenger si myslí, že tento deň by mohol nastať o 2-3 roky.

BARCELONA: Barcelona v dnešnom zápase proti Malage nastúpi bez útočníka Davida Villu, ktorého z hry vyradilo svalové zranenie na pravej nohe. Ako dlho by mal 31-ročný Villa Blaugranas chýbať zatiaľ známe nie je.

VALENCIA: Valencii sa vo včerajšom zápase proti Seville zranil obranca David Albelda. Španielsky záložník si privodil svalové zranenie a podľa najnovších prognóz lekárov si kapitán Netopierov nezahrá 2 až 3 týždne.

REAL BETIS: Káder Realu Betis sa pravdepodobne v najbližších týždňoch rozrastie o záložníka Lorientu Maxime Bertlemého. Záujem Betisu o mladého záložníka potvrdil Bertlemého agent Frank Welfringer.