Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (13.1.)

nedeľa, 13. január 2013 14:00 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (13.1.)
Správy dňa z anglickej Premier League (13.1.) | zdroj: Goal.com, Daily Mail, Daily Mirror,Daily Express, soccerway

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

LIVERPOOL: Anglický portál goal.com síce prišiel s informáciou, podľa ktorej sa Wesley Sneijder upísal Galatasarayu Istanbul, no iné periodika stále tvrdia, že holandský špílmacher s podpisom zmluvy s tureckým klubom váha a čaká na ponuku z Premier League. Tá by mohla údajne prísť z Liverpoolu, ktorý podľa Sunday People núka Interu Miláno za jeho služby 8,2 milióna libier.

CHELSEA
: Fernando Torres sa v Chelsea stále neteší dobrej forme a jeho odchod zo Stamford Bridge preto nie je vylúčený. O služby španielskeho kanoniera vraj prejavilo záujem Atlético Madrid, v ktorom zažil vynikajúce roky.

TOTTENHAM
: Podľa informácií Sunday Express je Tottenham Hotspur zmierený s tým, že po tejto sezóne klub opustí Gareth Bale, o ktorého služby sa intenzívne zaujíma Real Madrid. Do kráľovského španielskeho klubu by mohol tento rýchlonohý krídelník prestúpiť za astronomických 55 miliónov libier.

MANCHESTER UNITED:
Červení Diabli, ktorí sú hlavnými favoritmi na získanie talentovaného útočníka Wilfrieda Zahu, vraj budú musieť zaplatiť Crystal Palace za jeho služby až 15 miliónov libier.

MANCHESTER CITY:
Podľa bulvárneho denníku Sun chce Pep Guardiola viesť mužstvo Manchestru City a čaká na ponuku od majiteľov klubu. Guardiola by Citizens uprednostnil aj pred Chelsea.

NEWCASTLE:
Podľa anglických periodík sa už v najbližších dňoch zrealizuje prestup Loica Rémyho z Marseille do Newcastlu United. O Rémyho služby sa zaujímal aj Queens Park Rangers, ktorý však svojou ponukou neuspel.

QUEENS PARK RANGERS:
V hľadáčiku kormidelníka QPR Harryho Redknappa je podľa najnovších informácií Peter Odemwingie z West Browmichu, Jake Livermore a Yann M’Vila z Rennes. V prípade tretieho hráča však stále platí, že sa mu do tímu, ktorý bojuje o záchranu príliš nechce, čo priznáva aj Redknapp.

QUEENS PARK RANGERS:
Hoci sa londýnsky klub musí počas tohto prestupového obdobia hlavne posilňovať mužstvo zrejme čakajú aj nejaké odchody. V poslednej dobe sa špekuluje o návrate Djibrila Cissého do Panathinaikosu, kde by mohol zamieriť na polročné hosťovanie z QPR.

SWANSEA:
Waleský klub Swansea City rozhodila siete v španielskej lige. Do hľadáčiku skautov sa zaplietol najmä útočník Osasuny Roland Lamah.