Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (14.1.)

pondelok, 14. január 2013 13:40 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (14.1.)
Správy dňa z anglickej Premier League (14.1.) | zdroj: Goal.com, Daily Mail, Daily Mirror,Daily Express, soccerway

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL: Kormidelník Arsenalu Arséne Wenger naznačil novinárom, že dohoda na predĺžení zmluvy s Theom Walcottom je na spadnutie. Francúzsky tréner zároveň vyhlásil, že kým Arsenal nezíska na trhu nové posily je vylúčené, aby niekoho predával.

ARSENAL
:  V zápase Gunners s Manchestrom City sa zranil španielsky záložník Arsenalu Mikel Arteta, ktorý bude Wengerovmu mužstvu chýbať pre poranené lýtko aspoň tri týždne.

MANCHESTER UNITED:
Ryan Giggs prezradil novinárom, že rozhodnutie o tom, či bude pokračovať vo svojej kariére, učiní až po tejto sezóne. ,,Potom si sadneme s manažérom a preberieme možnosti,” povedal veterán United.

MANCHESTER UNITED:
Mladík Wilfried Zaha naznačil prostredníctvom svojho účtu na Twitteri, že prestúpi do Manchestru United. Anglický útočník, za ktorého žiada druholigové Crystal Palace až 15 miliónov libier, totiž napísal, že už čoskoro bude na čele tabuľky Premier League.  Neskôr svoj príspevok zmazal.

CHELSEA
: Roman Abramovič si zrejme bude musieť nechať zájsť chuť na služby Radamela Falcaa z Atlética Madrid. Aspoň to tvrdí bulvárny denník Sun, podľa ktorého je Falcao skôr naklonený prestupu do Paris Saint Germain.

CHELSEA & WBA:
West Bromwich je pripravený začať jednať s Chelsea o predĺžení hosťovania Romelua Lukaku vo WBA aj v budúcej sezóne. Mladý belgický útočník potrebuje pravidelné hrávať, čo by mu v Chelasea neboli zaručené. Aj preto samotný Lukaku viackrát vyhlásil, že by rád vo West Bromwichi zostal aj v budúcom ročníku.

QUEENS PARK RANGERS & WEST BROMWICH ALBION:
Kormidelník QPR Harry Redknapp sa pokúšal kúpiť z West Bromwichu útočníka Petera Odemwingieho, tréner WBA Steve Clarke mu však odkázal, že nie je na predaj.

SUNDERLAND
: Ešte dnes by sa mal uzavrieť príchod obrancu Kadera Mangana do mužstva Black Cats. 29-ročný stopér Senegalu, ktorý doteraz pôsobil v saudskoarabskom Al-Halal Riyadh, sa dnes podrobí v Sunderlande lekárskej prehliadke, po ktorej by mal nasledovať podpis zmluvy.

SWANSEA:
Všetko nasvedčuje tomu, že 25-ročný útočník Roland Lamah už čoskoro prestúpi do Swansea zo španielskej Osasuny. Informoval o tom britský plátok Daily Mirror.

WIGAN:
Tréner Wiganu Roberto Martinez prezradil, že hľadá na prestupovom trhu jedného hráča, ktorý by mal byť náhradou za zraneného obrancu Ivana Ramisa.