Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (14.1.)

pondelok, 14. január 2013 12:52 | Autor: Anton Martinka

Správy dňa zo španielskej Primera Division (14.1.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (14.1.) | zdroj: Anton Martinka pre Sport7.sk

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

ATLETICO MADRID: Bývalý zamestnávateľ útočníka Chelsea Fernanda Torresa Atletico Madrid vraj zvažuje jeho návrat domov. Podľa najnovších špekulácii sa Los Colchoneros pokúsia “El Nina“ získať na polročné hosťovanie.

ATLETICO MADRID: Kolumbijská hviezda Atletica Madrid Radamel Falcao priznal, že sa  o jeho služby zaujíma francúzsky Paris Saint Germain. Falcao zároveň prehlásil, že je dosť možné, že v budúcnosti sa bude s francúzskymi novinármi stretávať omnoho častejšie.  Medzitým britská tlač informovala, že PSG momentálne vedie u Falcaa pred londýnskou Chelsea.

REAL MADRID: Hviezda Realu Madrid Cristiano Ronaldo dnes vyvrátila všetky špekulácie o jeho odchode, keď sa nechal počuť, že plánuje dodržať aktuálnu zmluvu s Realom Madrid. Ronaldo tvrdí, že je v klube maximálne spokojný a zároveň dodáva, že nechce hovoriť o svojej budúcnosti.

BARCELONA: Tréner Barcelony Tito Vilanova vraj odkázal vedeniu Arsenalu Londýn, že môžu zabudnúť na Davida Villu. Podľa všetkého tak “El Guaje“ aj naďalej ostane hráčom Blaugranas.

BARCELONA
: Káder Barcelony vytvoril nový rekord španielskej ligy v počte bodov po polovici sezóny. Tím okolo Lionela Messiho doteraz nazbieral neuveriteľných 55 bodov a prekonal tak vlastný rekord spred dvoch rokov, kedy mali na konte “len“ 53 bodov.

OSASUNA: Waleská Swansea pôsobiaca v Premier League je čoraz bližšie k získaniu Rolanda Lamaha z Osasuny. Podľa najnovších informácii španielskych a anglických periodík by sa tento prestup mal dotiahnuť už v najbližších dňoch.

CELTA VIGO: Jeden z najlepších hráčov nováčika Primera Division Celty Vigo Iago Aspas sa údajne ocitol v hľadáčiku Atlética Madrid, Swansea, Chelsea aj Readingu.