Main Content

Zranenie Juraja Kucku nie je vážne, chce hrať čo najskôr

piatok, 23. júl 2010 16:52 | Autor: TASR

Zranenie slovenského futbalového reprezentanta Juraja Kucku, ktoré utrpel v stredajšom odvetnom stretnutí 2. predkola Ligy majstrov 2010/2011 proti Liepajasu Metalurgs, nie je vážne.

Dvadsaťtriročný defenzívny stredopoliar nedohral stredajší duel pre bolesti v oblasti slabín, lekárske vyšetrenia však nepreukázali nevyhovujúci zdravotný stav. "Absolvoval som sono, röntgen a všetky potrebné vyšetrenia. Ani jedno z nich nepreukázalo nejaké zranenie. Stále však cítim bolesť v oblasti slabín," povedal na margo svojho zdravotného stavu pre agentúru SITA rodák z Bojníc.

Kucka ešte nenastúpi v sobotňajšom ligovom zápase Sparty doma proti Slovácku, mal by však zasiahnuť do utorňajšieho duelu 3. predkola LM 2010/2011 proti poľskému Lechu Poznaň. "Verím, že do utorku už budem stopercentne v poriadku. Chcem hrať čo najskôr," doplnil Juraj Kucka. Odchovanec prievidzského futbalu zaujal svojimi výkonmi predstaviteľov viacerých európskych klubov na nedávnych majstrovstvách sveta v Juhoafrickej republike, zatiaľ však nemá na stole žiadne konkrétne ponuky. "V tomto smere nemám nič nové," stručne zareagoval na prestupové špekulácie okolo svojej osoby bývalý hráč Podbrezovej a Ružomberka.