Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (15.1.)

utorok, 15. január 2013 13:43 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (15.1.)
Správy dňa z anglickej Premier League (15.1.) | zdroj: Goal.com, Daily Mail, Daily Mirror,Daily Express, soccerway

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: Hoci sa v predchádzajúcich dňoch objavili informácie, podľa ktorých sa chystá Carlos Tévez podpísať s Manchestrom City novú zmluvu, dnes Sky Sports informoval, že Tévez naznačil svoj návrat do Bocy Juniors.

MANCHESTER CITY:
V hľadáčiku Citizens sa ocitli dvaja obrancovia Borussie Dortmund – Neven Subotič a Mats Hummels. Neočakáva sa však, že by ich bol Dortmund ochotný predať.

QUEENS PARK RANGERS & NEWCASTLE:
Londýnskemu Queens Park Rangers sa podľa britskej tlače podarilo na poslednú chvíľu vyfúknuť Newcastlu útočníka Olympique Marseille Loica Rémyho. Francúzsky kanonier by mal prísť do QPR za 8 miliónov libier. 26-ročný rodák z Rilleux la Pape sa ešte tento týždeň podrobí ešte obligátnej lekárskej prehliadke, po ktorej bude nasledovať podpis zmluvy.

QUEENS PARK RANGER
S: Franúzsky útočník Djibril Cissé, ktorý sa stal v tíme QPR nadbytočným hráčom, možno prestúpi do tureckého klubu Besiktas Istanbul, kde by sa mohol stať spoluhráčom nášho Filipa Hološka.

MANCHESTER UNITED
: 25-ročný obranca Červených Diablov Jonny Evans prezradil, že chce stráviť celú svoju kariéru na Old Trafforde.

MANCHESTER UNITED
: Španielsky brankár Manchestru United David de Gea je údajne v hľadáčiku Barcelony, ktorá by ho rada v budúcnosti využila ako jednotku za Victora Valdesa.

SWANSEA:
Dnes vedenie Swansea oficiálne potvrdilo, že získalo belgického krídelníka Rolanda Lamaha zo španielskej Osasuny na 18 mesačné hosťovanie.  25-ročný futbalista s africkými koreňmi odohral v tejto sezóne za Osasunu 18 zápasov s bilanciou dvoch gólov a dvoch asistencií.

WIGAN
: Nepríjemné starosti má tréner Wiganu Roberto Martinez, ktorý nebude môcť do konca sezóny počítať so službami španielskeho obrancu Ivana Ramisa, ktorý si vážne poranil koleno v stretnutí s Fulhamom.

ASTON VILLA:
Vedenie Aston Villy potvrdilo, že napriek zlým výkonom mužstva neplánuje odvolať trénera Paula Lamberta, ktorý má stále dôveru klubových funkcionárov.