Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (16.1.)

streda, 16. január 2013 14:07 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (16.1.)
Správy dňa z anglickej Premier League (16.1.) | zdroj: Goal.com, Daily Mail, Daily Mirror,Daily Express, soccerway

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

CHELSEA: Kormidelník Chelsea Rafael Benitez odkázal fanúšikom The Blues, ktorí chcú bojkotovať zápasy svojho tímu a priať mu prehry, že nechápe ich chovanie, lebo skutoční priaznivci klubu predsa musia vždy fandiť svojmu tímu.

CHELSEA:
18-ročný Lucas Paizon, ktorý pred touto sezónou prišiel do Chelsea zo Sao Paulo, smeruje do Malagy na polročné hosťovanie, aby v španielskej lige nabral potrebne skúsenosti. Mladý brazílsky útočník v tíme Chelsea pre veľkú konkurenciu v mužstve zatiaľ nedostal žiadnu príležitosť. 

MANCHESTER CITY:
Vedenie Citizens uspelo s odvolaním u anglickej futbalovej asociácie FA voči vylúčeniu belgického stopéra Vincenta Kompanyho a kapitán tímu tak nebude dodatočne suspendovaný.

EVERTON:
V hľadáčiku Davida Moyesa sa ocitol záložník francúzskeho FC Toulouse Etienne Capoue.  24-ročného stredopoliara prirovnávajú k Marouanemu Fellainimu, ktorý pôsobí v Evertone, no v dohľadnej dobe sa očakáva jeho odchod. Capoue, ktorého hodnota sa odhaduje na 10 miliónov libier, odohral v tejto sezóne 25 zápasov s bilanciou štyroch gólov. Mladý Francúz si už odkrútil aj svoj debut v drese reprezentácie Francúzska.

NEWCASTLE:
V hľadáčiku talianskeho giganta AC Miláno sa podľa tlače z Apeninského poloostrova objavili dve opory Newcastlu United – brankár Tim Krul a obranca David Santon.

NEWCASTLE:
Zdá sa, že Straky, ktoré neuspeli v boji o Loica Rémyho, budú neúspešné aj v súboji o služby obrancu francúzskeho AS Nancy Massadia Heidaru. Ten sa totiž nechal počuť, že by radšej prestúpil do Serie A, kde sa oňho zaujíma AS Rím.

SUNDERLAND:
Louis Saha, ktorý prišiel minulý rok do Sunderlandu z Tottenhamu, sa nedokázal v tíme Black Cats výraznejšie presadiť a dnes sa rozhodol, že s klubom rozviaže zmluvu, čo mu odobrilo aj vedenie. Meno jeho nového pôsobiska zatiaľ nie je známe.

QUEENS PARK RANGERS:
Francúzsky útočník Loic Rémy dnes úspešne absolvoval lekársku previerku u doktorov Queens Park Rangers a nič mu nebráni v tom, aby podpísal s zmluvu, podľa ktorej by mal zarábať týždenne 70 tisíc libier. Práve pre túto atraktívnu čiastku sa rozhodol uprednostniť QPR pred záujmom Newcastle United. Rémy doteraz hrával za Olympique Marseille.

WEST HAM:
Podľa talianskej tlače odmietol 33-ročný útočník talianskeho majstra Juventusu Turín Vincenzo Iaquinta ponuku na prestup do West Hamu.

FULHAM:
Fulham sa plánuje posilniť v bráne a údajne lanári do Premier League brankára AS Rím Maaartena Stekelenburga. Získaniu holandského reprezentačného brankára Fulhamom sa však príliš veľké šance nedávajú.