Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (17.1.)

štvrtok, 17. január 2013 09:21 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (17.1.)
Správy dňa z anglickej Premier League (17.1.) | zdroj: Goal.com, Daily Mail, Daily Mirror,Daily Express, soccerway

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Kormidelník Red Devils Alex Ferguson rezolútne poprel fámy o tom, že táto sezóna je pre Ryana Giggsa poslednou v kariére. ,,Bude hrať aj budúci rok,” povedal bez váhania novinárom.

MANCHESTER UNITED:
V hľadáčiku druhého tímu La Ligy Atlética Madrid sa podľa  španielskej tlače ocitol mexický útočník Chicharito Hernandez. “Trojka” v ofenzíve Red Devils by vraj mohla byť vhodnou náhradou za Radamela Falcaa, ktorý s najväčšou pravdepodobnosťou po tejto sezóne Madrid opustí.

MANCHESTER UNITED:
Ashley Young, ktorý si poranil koleno v minulom kole s Liverpoolom, by mal byť podľa najnovších informácií k dispozícií už vo víkendovom náročnom súboji Červených Diablov na pôde Tottenhamu.

MANCHESTER UNITED:
Červení Diabli podľa britskej tlače oficiálne potvrdili záujem o Wilfrieda Zahu z Crystal Palace, no sú zaňho pripravení ponúknuť len 6 miliónov libier. Pritom podľa rôznych fám druholigový celok žiadal za 20-ročného forvarda až 15 miliónov.

CHELSEA:
Kmeňový hráč Chelsea brankár Thibaut Courtois, ktorý momentálne hosťuje v Atléticu Madrid, vyhlásil, že by veľmi rád ostal v španielskom klube aj v budúcej sezóne. V Chelsea je jasnou jednotkou Petr Čech a Courtois by si v tomto tíme asi veľmi nezachytal.

CHELSEA
: Florent Malouda, ktorý netrpezlivo čakal na zimné prestupové obdobie, pretože v tíme Chelsea má miesto len v rezervnom tíme, stále netrpezlivo čaká na prvú ponuku na prestup.

MANCHESTER CITY:
Argentínsky útočník v službách Citizens Sergio Aguero, ktorý chýba mužstvu Roberta Manciniho od začiatku tohto roku pre natrhnutý stehenný sval, by sa mal vrátiť do zostavy už tento víkend v súboji s Fulhamom.

TOTTENHAM:
Spurs sú blízko k tomu, aby získali 22-ročného nemeckého záložníka Lewisa Holtbyho už v tomto prestupovom termíne. Pôvodne sa jeho súčasný zamestnávateľ Schalke dohodol s Tottenhamom na Holtbyho prestupe v lete 2013, no teraz manažér nemeckého klubu priznal, že Holtby možno pôjde na White Hart Lane už teraz. 

NEWCASTLE:
Fabricio Coloccini, ktorý pred pár dňami oznámil vedeniu Newcastle, že zvažuje svoj návrat do rodnej Argentíny, sa má podľa prezidenta argentínskeho klubu San Lorenzo rozhodnúť do pondelku, či ich tím posilní,  alebo zostane do konca sezóny v kádri Strák.

ARSENAL:
Podľa London Evning Standard sa Theo Walcott konečne dohodol s Arsenalom na zmluve, podľa ktorej by mal zarábať týždenne 100 tisíc libier.

ARSENAL:
Tréner Gunners Arséne Wenger informoval novinárov, že českého stredopoliara Tomáša Rosického ešte stále trápia problémy s lýtkom a preto ho nepostavil vo včerajšom zápase FA Cupu proti Swansea.

FULHAM:
Skauti Fulhamu sa zaujímajú o služby bulharského reprezentačného obrancu Stanislava Manoleva, ktorý pôsobí v holandskom PSV Eindhoven.