Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (17.1.)

štvrtok, 17. január 2013 15:31 | Autor: Anton Martinka

Správy dňa zo španielskej Primera Division (17.1.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (17.1.) | zdroj: Anton Martinka pre Sport7.sk

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

REAL MADRID: Fanúšikov Realu Madrid včera náramne prekvapili slová brazílskeho záložníka Kaká, ktorý sa pre médiá nechal počuť, že by sa rád vrátil do AC Milána,  z ktorého do hlavného mesta Španielska prišiel. Španielske médiá zároveň prišli s informáciami o tom, že okrem Milána sa o Kaká zaujíma aj Fluminense. Medzitým v Miláne rokujú agenti brazílskeho záložníka a jeho odchod na San Siro je na spadnutie.

BARCELONA
: Bayern Mníchov včera oficiálne potvrdil, že novým trénerom Bavorov od budúcej sezóny bude bývalý tréner Barcelony Pep Guardiola. Podporu Guardiolovy vyjadril aj prezident Barcelony Andoni Zubizarreta, ktorý uviedol, že Bayern urobil dobrý krok, keď angažoval práve Pepa.

BARCELONA
: Táto sezóna Alexisovi Sanchézovi nevychádza podľa predstáv, čo potvrdil aj vo včerajšom zápase proti Malage, keď spálil viacero vyložených šancí a stal sa veľkým terčom kritiky novinárov. Svoju podporu mu však vyjadril tréner Blaugranas Tito Vilanova, ktorý vyhlásil, že zahodené šance mu odpustí, neodpustil by mu však, keby sa o ne nesnažil.

ATLETICO MADRID
: Kmeňový hráč Chelsea brankár Thibaut Courtois, ktorý momentálne hosťuje v Atléticu Madrid, vyhlásil, že by veľmi rád ostal v španielskom klube aj v budúcej sezóne. V Chelsea je jasnou jednotkou Petr Čech.

MALLORCA:
Trápiaca sa Mallorca by mohla mať nového trénera. S touto informáciou prišlo dnes rádio Cadena Cope, ktoré informovalo, že vedenie Mallorcy nie je spokojné s prácou Joaquína Caparrosa a hľadá tak za neho alternatívu. Novým trénerom by sa vraj mal stať Nemec Lothar Matthaus.

GETAFE
: José Angel, ktorý v lete odišiel z AS Rím na hosťovanie do Realu Sociedad, nedostával v tomto tíme veľa príležitostí a preto sa opäť píše o jeho presune do iného mužstva. Podľa najnovších správ by mohol 23-ročný krajný obranca posilniť madridské Getafe.