Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (19.1.)

sobota, 19. január 2013 13:40 | Autor: Anton Martinka

Správy dňa zo španielskej Primera Division (19.1.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (19.1.) | zdroj: Anton Martinka pre Sport7.sk

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

BARCELONA: Viceprezident Barcelony Carlos Vilarrubi je presvedčený, že vedenie Blaugranas nájde adekvátnu náhradu za Victora Valdésa, ktorý sa rozhodol nepodpísať novú zmluvu s Barcelonou a už cez leto z Nou Campu pravdepodobne odíde.

REAL MADRID: Sergio Ramos si bude musieť definitívne odsedieť päťzápasový trest za urážku hlavného rozhodcu z pohárového zápasu proti Celte Vigo. Španielskemu stopérovi totiž zamietli odvolanie proti tomuto trestu.

ATLETICA MADRID: Na zoznam zranených hráčov Atlética Madrid sa po včerajšom tréningu pripísal ďalší hráč. Minimálne v zápase proti Levante bude Los Colchoneros chýbať obranca Juanfran, ktorý si poranil stehenný sval.

ATHLETICO BILBAO: Baskický klub dnes odmietol údajne poslednú ponuku Juventusu Turín za Fernanda Llorenteho v hodnote 4 miliónov eur a dal tak voľný priestor na zisk robustného útočníka niektorým tímom z Premier Leauge. Najväčší záujem má dlhodobo Arsenal.

VALENCIA: Tréner Valencie Ernesto Valverde bude výkony svojho tímu v dvoch nasledujúcich zápasoch sledovať len z tribúny. Disciplinárna komisia Valverdemu udelila dvojzápasový trest za protesty v dueli španielskeho poháru Netopierov s Realom Madrid.

LEVANTE: V najbližšej dobe by mohol Levante posilniť Roberto Aquafresca z Bologne. Podľa niektorých médií španielsky klub za Aquafrescu už učinil oficiálnu ponuku.

REAL BETIS: Real Betis včera poslal na polročné hosťovanie do talianskej Sieny Salvadora Agru. Portugalský útočník nedostával v Betise toľko príležitosti, ako by si predstavoval a vedenie klubu sa rozhodlo riešiť jeho nespokojnosť týmto spôsobom.