Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (20.1.)

nedeľa, 20. január 2013 13:13 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (20.1.)
Správy dňa z anglickej Premier League (20.1.) | zdroj: Goal.com, Daily Mail, Daily Mirror,Daily Express, soccerway

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

CHELSEA: Ashley Cole podľa britskej tlače nečakane podpísal novú ročnú zmluvu s Chelsea. Ide o prekvapenie, nakoľko Cole dlhšie avizoval, že podpíše len dlhodobý kontrakt, ktorý mu zaručí budúcnosť na Stamford Bridge.

CHELSEA:
Možno najhorúcejším kandidátom na brankársky post jednotky Barcelony po tom ako Victor Valdés opustí Nou Camp (Valdés oznámil, že nepredĺži s Barcelonou zmluvu pozn.red.) je kmeňový hráč Chelsea Thibaut Courtois. Mladý belgický brankár v tejto sezóne hosťuje v Atléticu Madrid, kde predvádza vynikajúce výkony.

CHELSEA:
Anglické média sa zhodujú v tom, že Frank Lampard s najväčšou pravdepodobnosťou dohrá túto sezónu v Chelsea  a potom zamieri do LA Galaxy. V hre o jeho služby má byť ale aj AC Miláno.

MANCHESTER CITY:
Argentínsky útočník Carlos Tévez priznal novinárom, že minulý rok takmer ukončil profesionálnu kariéru. V čase, keď opustil základňu Manchestru City a zdržiaval sa v rodnej Argentíne, vraj pociťoval veľký nezáujem o futbal.

ARSENAL:
Arséne Wenger v rozhovore pre skysports.com prezradil, že Arsenal má dosť peňazí  a ak bude mať možnosť kúpiť naozaj skvelého hráča, tak ich využije. Wenger zároveň priznal, že sa mu mimoriadne pozdáva Edison Cavani z Neapolu.

LIVERPOOL:
Jedným z brankárov, ktorí môžu nahradiť Victora Valdésa v Barcelone, ktorý oznámil svoj koniec v tíme Blaugranas, môže byť aj Pepe Reina z Liverpoolu.

STOKE CITY:
Michael Owen, ktorý sa už roky trápi s rôznymi zraneniami, ktoré ho zastavili na ceste k nezabudnuteľnej kariére, strelil včera za Stoke svoj jubilejný 150.gól v Premier League. Je tak len siedmym hráčom, ktorému sa to od roku 1992, kedy sa súťaž premenovala, podarilo. 

STOKE CITY:
Novou posilou pre ofenzívu Stoke sa stáva krídelník Brek Shey z amerického Dallasu. Stoke za amerického reprezentanta zaplatili 3 milióny libier.

QUEENS PARK RANGERS
: Francúz Loic Rémy, ktorý pred pár dňami podpísal zmluvu s QPR, poprel špekulácie, podľa ktorých uprednostnil londýnske mužstvo pred Newcastlom pre lepšie platové podmienky. Rémy zvolenie QPR odôvodnil tým, že v tomto tíme má väčšiu výzvu a vie, že sa môže výrazne zlepšiť.

QUEENS PARK RANGERS
: Podľa informácií britských plátkov delia Djibrila Cissého už len hodiny od podpisu zmluvy s katarským klubom Al Gharafa.

NEWCASTLE:
Novou tvárou Newcastle United by sa mal čoskoro stať obranca Yang M’Biwa z francúzskeho Montpellieru. Straky zaňho ponúkli 8 miliónov libier.