Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (20.1.)

nedeľa, 20. január 2013 12:39 | Autor: Anton Martinka

Správy dňa zo španielskej Primera Division (20.1.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (20.1.) | zdroj: Anton Martinka pre Sport7.sk

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

MALAGA: Pep Guardiola, ktorý bude od novej sezóny viesť Bayern Mníchov, si údajne vyhliadol prvú posilu pre Bavorov v španielskej Malage, kde predvádza skvelé výkony držiteľ ocenenia “Golden Boy” za rok 2012 Španiel Isco. Bayern by ho chcel kúpiť za 15 miliónov eur.

REAL MADRID:
Brazílčan Kaká napokon s najväčšou pravdepodobnosťou zostane až do konca sezóny v tíme Realu Madrid. Bývalý najlepší hráč planéty mal blízko k prestupu do AC Miláno, no Rossoneri ho chceli získať len formou hosťovania, čo sa nepáčilo Realu, ktorý žiadal trvalý prestup. Kaká bol medzitým aj v hľadáčiku Fluminese, no záujem tohto klubu stroskotal na nedostatku financií.

REAL MADRID: Real Madrid na dnešný zápas proti Valencii odcestoval bez dvoch Brazílčanov. Portugalský tréner José Mourinho sa totiž rozhodol, že do duelu nezasiahne Kaká ani obranca Marcelo, ktorý si doliečuje svoje zranenie nártu.

BARCELONA
: Včera večer sa zrodila prvá prehra Barcelony v tejto sezóne. Blaugranas šokujúco neudržali dvojgólové vedenie na pôde výborne hrajúceho Realu Sociedad a napokon sa vracali do Barcelony s prehrou 3-2. Napriek tomu tréner hostí Tito Vilanova vyhlásil, že jeho zverenci odohrali dobrý zápas a nemá im čo vyčítať.

REAL BETIS: Real Betis dnes doobeda predstavil svoju novú posilu. Španielsky klub posilnil do konca sezóny švédsky záložník Guillermo Molins z Anderlechtu. Betícos naňho získali aj predkupné právo v hodnote 650 000 eur.

VALENCIA
: Na súpisku Valencie na zápas proti Realu Madrid sa po dlhšom čase vracia mladík Sergio Canales, ktorý si doliečil zranenie krížneho väzu. 

OSASUNA: Už tak slabej Osasune sa zranil ďalší hráč. Minimálne 2 týždne bude mimo hru  záložník David Timor, ktorý si poranil stehenný sval.