Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (21.1.)

pondelok, 21. január 2013 13:06 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (21.1.)
Správy dňa z anglickej Premier League (21.1.) | zdroj: Goal.com, Daily Mail, Daily Mirror,Daily Express, soccerway

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL: Podľa plátku Daily Mail ponúkol Olympique Lyon londýnskemu Arsenalu služby Yoana Gourcuffa, ktorého plat príliš zaťažuje rozpočet francúzskeho klubu. 26-ročný Gourcoff by tak mohol prísť na Emirates Stadium za výhodnú čiastku.

NEWCASTLE & ARSENAL:
V priebehu dnešného dňa by mal v centrále Newcastlu podstúpiť lekársku prehliadku Yanga M’Biwa. Ak dopadne všetko podľa predstáv 23-ročný stopér z Montpellieru sa ešte dnes upíše Strakám a francúzsky klub zaňho zinkasuje 8 miliónov libier. Medzitým sa o jeho služby začal zaujímať aj Arsenal, no zrejme je už príliš neskoro.

WIGAN & ARSENAL:
Tréner Wiganu Roberto Martinez oznámil Arsenalu aj ostatným záujemcom o služby Jamesa McCarthyho, že tento 22-ročný írsky záložník nie je na predaj.

CHELSEA
: Klebety o tom, že Ashley Cole predĺžil s Chelsea zmluvu o ďalší rok sú napokon pravdivé. Potvrdil to manažér Chelsea Rafael Benitez, ktorý potvrdil, že anglický obranca je s Chelsea dohodnutý, hoci podpis kontraktu ešte neprebehol.

QUEENS PARK RANGERS & CHELSEA:
Florent Malouda, ktorý je od úvodu sezóny v Chelsea vytlačený na vedľajšiu koľaj, sa ocitol v hľadáčiku trénera Queens Park Rangers Harryho Redknappa. Ostáva týždeň na to, aby kluby našli spoločnú reč pri jeho predaji.

MANCHESTER CITY:
Podľa britskej tlače sa o budúcnosti Maria Balotelliho rozhodne v priebehu tohto týždňa. Bulvár špekuluje o tom, že Balotelli čoskoro prestúpi do AC Miláno. Oficiálne tieto chýri však nikto nepotvrdil.

LIVERPOOL:
Inter Miláno je pripravený predať talentovaného 20-ročného ofenzívneho záložníka Philippeho Coutinha do Liverpoolu, no The Reds musia navýšiť svoju ponuku. Tá posledná bola vo výške 8 miliónov libier.

LIVERPOOL:
Prestup Wesleyho Sneijdera na Anfield Road sa nezrealizuje. 28-ročný holandský stredopoliar sa napokon rozhodol podpísať zmluvu s Galatasarayom Istanbul.

SWANSEA:
Jonathan de Guzmán, ktorý je kmeňovým hráčom španielskeho Villarrealu, oznámil, že by bol rád, keby mohol hrať vo Swansea aj v budúcej sezóne.