Main Content

Regehr porezal korčuľou Rinalda, Florida prišla o krídelníka

utorok, 22. január 2013 11:30 | Autor: TASR

Hokejový klub NHL Florida Panthers prišiel o elitného krídelníka Krisa Versteega a zaradil ho na listinu zranených.

Versteeg má problémy so slabinami, dĺžka absencie zatiaľ nie je jasná.

Dvadsaťšesťročný Kanaďan sa vlani v lete podrobil operácii bedra, na sezónu však bol pripravený. Pri piatkovom tréningu sa zranil. Florida ho zaradila podľa Miami Herald na listinu zranených so spätnou platnosťou, nehral v pondelok v Ottawe, určite nenastúpi v utorok v Montreale a ani vo štvrtok doma proti Philadelphii.

Presný rozsah zranenia nie je známy. Na Versteegovo miesto povolala Florida do tímu Drewa Shora z tímu AHL San Antonio.Versteeg v minulej sezóne odohral za Panthers 71 stretnutí, v ktorých strelil 23 gólov a pridal 31 asistencií. Na svoj prvý tohtoročný štart si bude musieť ešte počkať.


Rinaldo bude chýbať minimálne týždeň

Člen štvrtej formácie hokejového klubu NHL Philadelphia Flyers Zac Rinaldo bude absentovať v zostave minimálne týždeň, keďže sa zranil v nedeľňajšom zápase v Buffale. Krídelník sa dostal do kolízie s obrancom Sabres Robynom Regehrom, ktorého korčuľa mu porezala časť stehna. Rinaldo má teraz na nohe 20 stehov. Informuje o tom USA Today.

Rinaldo hral počas výluky v AHL za Adironack, v 31 stretnutiach nazbieral 22-ročný Kanaďan 92 trestných minút a 5 kanadských bodov (2+3). V NHL nastúpil za Flyers v 67 dueloch, v ktorých strelil 2 góly a pridal 7 asistencií. Na jeho konte je aj 232 trestných minút.


Greene si nezahrá minimálne šesť týždňov

Obranca hokejových Los Angeles Kings Matt Greene vynechá po operácii chrbta minimálne šesť týždňov. Dvadsaťdeväťročnému zadákovi museli napraviť platničku, ktorú si poranil v sobotňajšom otváracom zápase sezóny NHL proti Chicago Blackhawks. Prvé správy hovorili o konci sezóny pre Greena. Vedenie Kings povolalo z farmy v Manchestri na jeho miesto v zostave Andrewa Bodnarchuka.

Greene v minulej sezóne odohral za Kings v základnej časti všetkých 82 zápasov, strelil v nich 4 góly a pridal 11 asistencií. V minulosti hrával za Edmonton, do Los Angeles sa dostal v rámci výmeny za Ľubomíra Višňovského.

© WEBNOVINY