Main Content

Premier League: Mancini chce Torresa do Manchesteru City za 50. mil. libier!

pondelok, 26. júl 2010 16:40 | Autor: TASR

Hlavný kormidelník anglického futbalového veľkoklubu Manchester City Roberto Mancini priznal, že je pripravený získať do svojho kádra španielskeho útočníka Fernanda Torresa, ak ten prejaví záujem odísť z konkurenčného FC Liverpool.

Člen zlatého tímu "červenej fúrie" z nedávnych MS v Juhoafrickej republike Torres zatiaľ verejne nevyhlásil, či má záujem zostať na Anfield Road alebo nie. Všeobecne sa však hovorí o tom, že po minuloročnej frustrujúcej sezóne je španielsky kanonier náchylný zmeniť dres.

Taliansky lodivod "The Citizens" Mancini, ktorý má vo svojom tíme aj slovenského reprezentanta Vladimíra Weissa ml., už minul na letné posily takmer 90 miliónov britských libier. Na The City of Manchester Stadium sa mu podarilo prilákať Jeroma Boatenga, Aleksandara Kolarova, Yayu Tourého a Davida Silvu, podľa majiteľov klubu má však k dispozícii ďalších 50 miliónov práve na Torresa.

"Je to jeden z najlepších útočníkov v Európe. Už tri roky hrá Premier League, toto prostredie veľmi dobre pozná. Jeho príchod k nám závisí najmä od dvoch vecí - jeho ceny a ochoty opustiť FC Liverpool," povedal Roberto Mancini.