Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (22.1.)

utorok, 22. január 2013 16:03 | Autor: Anton Martinka

Správy dňa zo španielskej Primera Division (22.1.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (22.1.) | zdroj: Anton Martinka pre Sport7.sk

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

BARCELONA: Kapitán Barcelony Carles Puyol by mal dnes podpísať novú zmluvu s Blaugranas. Informujú nás o tom viaceré španielske denníky, podľa ktorých je dohoda medzi Puyolom a Barcelonou len otázkou niekoľkých hodín.

BARCELONA: Do kádru Barcelony sa po dlhej prestávke vracia útočník Isaac Cuenca. Podľa prognóz lekárov je mladý talent Blaugranas už v 100% poriadku potom čo absolvoval náročnú operáciu kolena.

BARCELONA:
Okrem Cuencu sa na súpisku Kataláncov vracia ďalší útočník. 31- ročný David Villa si už stihol doliečiť svoje svalové zranenie a je dosť možné, že ho uvidíme už v zajtrajšom zápase Copa Del Ray proti Malage.

REAL MADRID:
Brazílčan Kaká s najväčšou pravdepodobnosťou ostáva v Reale Madrid. O bývalého najlepšieho hráča planéty mal dlhodobo záujem jeho bývalý zamestnávateľ AC Miláno, no dnes sa mal nechať počuť viceprezident talianskeho tímu Adriano Galliani, že AC Miláno nemá k dispozícií 25 miliónov eur, ktoré za Kaká Real požaduje.

CELTA VIGO & MALAGA:  Dnes do La Ligy zamierili dve nové tváre. Na trvalý prestup do Celty Vigo mieri chorvátsky obranca Daniel Pranjic zo Sportingu Lisabon, zatiaľ čo druhý  “nováčik“ v La Lige Diego Lugano prichádza na polročné hosťovanie do Malagy.

GETAFE: Getafe opúšťa David Abraham, ktorý sa pred pár hodinami dohodol na novej 3-ročnej zmluve s nemeckým Hoffenheimom.

GETAFE: Ďalším hráčom, ktorý by sa mohol v najbližších dňoch sťahovať z Getafe je 23- ročný  záložník Abdel Barrada, o ktorého má veľký záujem Arsenal Londýn. Odhadovaná cena Barradu sa pohybuje okolo 8 miliónov eur.

OSASUNA: Osasuna dnes oznámila novú posilu do zálohy, ktorou by sa mal stať Chilan Francisco Silva z Universidad Catolina. Osasuna sa s chilským tímom dohodla na polročnom hosťovaní s opciou na trvalý prestup.