Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (23.1.)

streda, 23. január 2013 13:03 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (23.1.)
Správy dňa z anglickej Premier League (23.1.) | zdroj: Goal.com, Daily Mail, Daily Mirror,Daily Express, soccerway

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

LIVERPOOL: Skvelé výkony Luisa Suáreza v Liverpoole neostali bez povšimnutia veľkoklubov. Do svojho hľadáčiku ho vraj zaradil aj Pep Guardiola, ktorý od novej sezóny povedie Bayern Mníchov. Bavori by za Suáreza chceli podľa denníku Metro ponúknuť až 40 miliónov libier.

LIVERPOOL
: Prestup Phillipeho Coutinha z Interu Miláno do Liverpoolu komplikuje aj samotný futbalista. Mladý brazílsky stredopoliar naznačil, že by bol najradšej keby mohol zostať v tíme Nerazurri.

CHELSEA:
Denník Daily Mirror informoval, že majiteľ Chelsea Roman Abramovič je spokojný so zlepšujúcimi sa výkonmi mužstva pod vedením trénera Rafaela Benitéza a španielsky tréner má jeho plnú dôveru.

CHELSEA:
Mladučký záložník Marko Marin, ktorý zatiaľ nedostáva v Chelsea žiadne príležitosti, by mohol zamieriť na hosťovanie do konca sezóny do ruského klubu CSKA Moskva.

SWANSEA:
Španielsky ofenzívny záložník Michu predĺžil zmluvu so Swansea až do konca sezóny 2015/2016. Pri súčasnej výkonnosti 26-ročného rodáka z Ovieda, ktorý už dostal pozvánku aj do reprezentácie, sa nedá očakávať, že by vydržal vo Swansea ďalšie tri sezóny, no podpisom zmluvy dal Swansea príležitosť, aby ho mohla v budúcnosti výhodne predať.

SWANSEA:
Tréner waleského klubu Michael  Laudrup vyhlásil, že sa pokúsi získať stredopoliara Jonathana de Guzmána z Villarrealu na trvalý prestup. De Guzmán, ktorému sa vo Swansea veľmi darí, tiež nedávno vyhlásil, že by veľmi rád ostal.

WEST HAM:
Francúzsky záložník Alou Diarra sa vo West Hame trápi a preto oznámil, že chce klub opustiť. Diarra svoju túžbu odísť odôvodňuje tým, že vôbec nehráva, na čo nie je zvyknutý. Francúz poukázal na to, že v minulej sezóne odohral 60 zápasov a v tejto zatiaľ len dva.

NEWCASTLE:
Trénerovi Strák Alanovi Pardewovi sa konečne podarilo uloviť na prestupovom trhu zaujímavú rybu. Na St. James’ Park mieri francúzsky reprezentačný obranca Mapou Yanga M’Biwa. 23-ročný stopér sa upísal Newcastlu až do konca sezóny 2017/2018. Straky zaňho zaplatili Montpellieru 6,7 milióna libier.

NEWCASTLE
: Francúzsky útočník Yoan Gouffran napísal na svojom Twitteri, že už zajtra sa stane novou posilou Newcastlu. Prestup 26-ročného útočníka Bordeaux, ktorý zaznamenal v tejto sezóne v 27 zápasoch 12 gólov a dve asistencie, zatiaľ ani jedna zo strán nepotvrdila.

WIGAN & LIVERPOOL: T
réner Wiganu Roberto Martinez poškuľuje po službách stopéra Liverpoolu Sebastiana Coatesa. 22-ročný Coates pri konkurencií Škrtela, Aggera a Carraghera zohrieva v Liverpoole len lavičku.