Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (23.1.)

streda, 23. január 2013 16:06 | Autor: Anton Martinka

Správy dňa zo španielskej Primera Division (23.1.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (23.1.) | zdroj: Anton Martinka pre Sport7.sk

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

BARCELONA: Najnovšie výtlačky španielskych bulvárnych a športových denníkov dnes prišli s informáciou, podľa ktorej francúzsky obranca Barcelony Eric Abidal, ktorý sa momentálne zotavuje z náročnej transplantácie pečene, dostane “zelenú“ od lekárskeho personálu Blaugranas už začiatkom februára.

BARCELONA:
Obranca Gerrard Pique zrejme prežil najkrajšiu noc života, keďže v neskorých nočných hodinách sa stal otcom. Spoločne so speváčkou Shakirou majú syna, ktorý dostal meno Milan Pique Mebarak.

BARCELONA:
Včera vo večerných hodinách podpísal španielsky Gigant FC Barcelona novú 3 ročnú zmluvu so stopérom Carlosom Puyolom. Kapitán Barcelony sa následne pre médiá nechal počuť, že by chcel hrať za Blaugranas až do svojej 40-tky.

REAL MADRID:
Brazílčan Kaká zrejme už nefiguruje v plánoch Josého Mourinha. Cez víkend nenastúpil do ligového stretnutia pre karty, no na súpisku nebol zaradený ani na dnešný zápas španielskeho pohára Copa Del Rey proti Valencii.

REAL BETIS: Vedenie štvrtého tímu Primera Division oznámilo, že z mužstva odchádza záložník José Antonio Dorado. 28- ročný obranca sa stáva novou posilou druholigového Villarrealu.

ATLETICO MADRID & ESPANYOL:
Podľa španielskej tlače sa môže Joan Verdú z Espanyolu Barcelona čoskoro stať novou posilou Atlética Madrid. Madridský tím má o 29-ročného ofenzívneho záložníka záujem už dlhšiu dobu. Do karát Los Colchoneros hrá aj skutočnosť, že Verduovi končí po tejto sezóne s Espanyolom zmluva.

DEPORTIVO LA CORUNA:
Nováčik španielskej najvyššej súťaže sa bude musieť aspoň týždeň zaobísť bez obrancu Carlosa Marchenu, ktorý si privodil na dnešnom tréningu svalové zranenie.