Main Content

KHL: Prečítajte si stanovisko HC LEV na dnešné rozhodnutie SZĽH

pondelok, 26. júl 2010 20:58 | Autor: TASR

Reakcia klubu HC Lev na pondelkové stanovisko výkonného výboru Slovenského zväzu ľadového hokeja (VV SZĽH) k štartu klubu v Kontinentálnej hokejovej lige (KHL) v sezóne 2010/2011 v Poprade - agentúra SITA ho prináša v plnom znení bez redakčných úprav:

Klub HC Lev berie na vedomie stanovisko VV SZĽH zo dňa 26. 7. 2010. HC LEV je pripravený predložiť výkonnému výboru SZĽH ďalšie požadované dokumenty, o ktoré si vo svojom stanovisku požiadal. Pôvodne požadovaná podmienka SZĽH (odkazujeme na oficiálne uznesenie VV SZĽH zo dňa 25. 6. 2010), teda žiadosť bola splnená zo strany Ruskej federácie ľadového hokeja dňa 26. 7. 2010. (Tá mala oficiálne požiadať o súhlas SZĽH s odohratím zápasov HC Lev v KHL na teritóriu SZĽH, v Poprade, na Slovensku).

"Dokument z Ruskej hokejovej federácie prišiel chvíľku po poludní, bol dokonca datovaný 21. 7. 2010. Členom výkonného výboru sa dostal do ruky o niečo neskôr, ako všetci predpokladali, Na odhodlanie a pripravenosti klubu hrať v prestížnej KHL sa nič nemení. Tím sa v pondelok stretol v Poprade a začal tréningový kemp,“ uviedol riaditeľ pre komunikáciu HC Lev Zdeněk