Main Content

Maradona vraj chce zostať trénerom Argentíny

utorok, 27. júl 2010 12:04 | Autor: TASR

O tom, či Diego Maradona zostane trénerom argentínskej reprezentácie, sa definitívne rozhodne na utorňajšom stretnutí vedúcich predstaviteľov národnej futbalovej asociácie.

Maradona sa v pondelok osobne stretol s prezidentom Argentínskej futbalovej asociácie Juliom Grondonom a hlavnou témou ich rozhovoru bol neúspech národného výberu na nedávnych majstrovstvách sveta v Juhoafrickej republike. "Albicelestes" vo štvrťfinále svetového šampionátu prehrali s Nemcami 0:4, argentínski futbaloví priaznivci však vyjadrili Maradonovi podporu aj napriek nepresvedčivým výkonom na MS 2010 a želajú si jeho zotrvanie vo funkcii.

"Maradona a Grondona mali dlhé stretnutie za zatvorenými dverami. Neviem k čomu dospeli. O výsledku verejnosť informuje pán Gordona v utorok večer," vyhlásil hovorca AFA Ernesto Cherquis Bialo. Isté však je, že Maradona chce pokračovať vo svojej doterajšej funkcii, ale len v prípade, že si osobne bude môcť vybrať asistentov. Verejnosť sa dozvie detaily rokovania v stredu o 0.30 h SELČ.