Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (26.1.)

sobota, 26. január 2013 15:12 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (26.1.)
Správy dňa z anglickej Premier League (26.1.) | zdroj: Goal.com, Daily Mail, Daily Mirror,Daily Express, soccerway

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Brankár David De Gea sa nechal v rozhovore pre ESPN počuť, že sa považuje za jednotku Manchestru United a to napriek tomu, že Alex Ferguson brankárov v tejto sezóne často strieda.

MANCHESTER UNITED: Wilfried Zaha sa dnes definitívne stal novým hráčom Manchestru United. Červení Diabli sa dohodli s Crystal Palace na jeho prestupe už včera, no dnes mu mohla pzabrániť obligátna lekárka prehliadka. Tá dopadla dobre a tak talentovaný útočník upísal United na 5,5 roka. Zaha dohrá sezónu v Crystal Palace formou hosťovania.

CHELSEA: Športový riaditeľ brazílskeho tímu Corinthians Roberto de Andrade informoval, že Corinthians doteraz neodstali žiadnu oficiálnu ponuku od Chelsea za talentovaného 20-ročného záložníka Paulinha. Správy britskej tlače o plánovanom príchode Brazílčana na Stamford Bridge tak asi nebol založené na pravdivých informáciách.

CHELSEA:
Anglická futbalová asociácia zvažuje udelenie špeciálneho trestu pre Edena Hazarda, ktorý v odvete ligového pohára proti Swansea kopol do podávača lôpt, ktorý zdržoval hru. Hazardovi by sa tak mohol predĺžiť súčasný trest, ktorý znie na tri zápasy. Viac informácií nájdete tu >>>

ARSENAL: Tréner Gunners Arséne Wenger informoval, že v duely proti druholigovému Brightonu (FA Cup) využije služby Tomáša Rosického, ktorý pauzoval pre problémy s lýtkom. Podľa Wengera je český reprerezentant už v 100% kondícií  a v druhej polovici sezóny si od neho veľa sľubuje.

NEWCASTLE: Príchod Moussu Sissoka do Newcastlu je spečatený. 23-ročný defenzívny stredopoliar, ktorý doteraz pôsobil vo francúzskom Toulouse, podpísal so Strakami zmluvu do konca sezóny 2018/2019.

NEWCASTLE: Argentínsky skúsený obranca Fabricio Coloccini napokon zostane do konca sezóny v Newcastli, hoci nedávno požiadal klub, aby sa mohol počas tohto prestupového obdobia vrátiť do rodnej Argentíny. Tréner Trák Alan Pardew zároveň informoval, že Coloccini ostáva kapitánom mužstva.

WEST BROMWICH: Anglické média informovali, že Peter Odemwingie požiadal West Bromwich o zaradenie na prestupovú listinu, pretože chce prestúpiť do Queens Park Rangers, ktorý ho lanári už dlhšiu dobu. Vedenie WBA však jeho žiadosť odmietlo.

STOKE CITY & ARSENAL:
Manažér Stoke City Tony Pulis  mal učiniť Arsenalu ponuku za pravého obrancu Carla Jenkinsona. Gunners ju však okamžite odmietli.