Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (26.1.)

sobota, 26. január 2013 16:09 | Autor: Anton Martinka

Správy dňa zo španielskej Primera Division (26.1.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (26.1.) | zdroj: Goal.com, Daily Mail, Daily Mirror,Daily Express, soccerway

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

REAL MADRID: Vedenie Bieleho baletu včera vo večerných hodinách oficiálne potvrdilo, že brankár Sevilly Diego Lopéz prestupuje do Realu Madrid za 3,5 milióna eur. Odchovanec akadémie Pusiniek by sa mal stať dočasnou náhradou za Ikera Casillasa, ktorý si v zápase proti Valencii zlomil ruku.

REAL MADRID:
Tréner Realu Madrid José Mourinho je presvedčený, že fanúšikovia Bieleho Baletu nevideli nikdy skutočného Kaká. Podľa Mourinha brazílsky záložník v bielom drese nikdy nehral tak dobre ako v časoch keď pôsobil v AC Miláno.

REAL MADRID: José Mourinho vyhlásil, že plánuje trénovať ešte aspoň 20 rokov a preto nevylúčil ani možnosť, že sa niekedy vráti na lavičku Interu Miláno, s ktorým v roku 2009 triumfoval v Lige majstrov. 

BARCELONA: Katalánskej Barcelone by nemal v zajtrajšom zápase proti Osasune chýbať Argentínčan Lionel Messi, ktorý si zo zápasu proti Malage odniesol menšie svalové zranenie, kvôli ktorému vynechal včerajší tréning.

ATLETICO MADRID: Okrem Realu Madrid ohlásil novú posilu včera večer aj ďalší madridský tím. Ku kádru Los Colchoneros sa v najbližších dňoch pripojí Emiliano Insua zo Sportingu Lisabon, ktorý do španielskeho tímu prestúpil za čiastku 3,5 milióna eur.

ATLETICO MADRID: V dnešnom vydaní francúzskeho denníka L`Equipe sa agent záložníka Lyonu Youana Gourcuffa Nikola Franco vyjadril, že vedenie Atletica Madrid prednieslo pred pár dňami francúzskemu tímu ponuku za Gourcuffa v hodnote 4 miliónov eur.

CELTA VIGO:
O útočníka Celty Vigo Iaga Aspasa sa už dlhší čas bije viacero popredných klubov. Podľa informácií, ktoré nám priniesli španielske bulvárne plátky, to však nakoniec vyzerá tak, že španielsky útočník dohrá túto sezónu v Celte Vigo.