Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (27.1.)

nedeľa, 27. január 2013 13:12 | Autor: Anton Martinka

Správy dňa zo španielskej Primera Division (27.1.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (27.1.) | zdroj: Anton Martinka pre Sport7.sk

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

BARCELONA & REAL MADRID: Kormidelník Barcelony Tito Vilanova vyhlásil, že trénovanie Realu Madrid je jednou z troch vecí, ktoré by v živote nikdy nespravil.

BARCELONA: Barcelona šliape v tejto sezóne ako dobre namazaný stroj, no podľa Xaviho Hernandéza to nie je stále to práve orechové. Španielsky záložník si myslí, že Blaugranas by mali byť vzhľadom na počet šancí, ktoré si cez zápas vytvoria, oveľa efektívnejší.

REAL MADRID:   Španielski novinári zamierili za José Mourinhom, aby sa ho spýtali, či existuje možnosť, že bude v budúcnosti nasledovať kroky Pepa Guardiolu a podobne ako on zamieri na skusy do nemeckej Bundesligy. José Mourinho túto možnosť však poprel a nezabudol poznamenať, že Pep odišiel do Nemecka možno aj preto, aby sa s nim nemusel konfrontovať v rovnakej súťaži.

REAL MADRID: José Mourinho sa postaral o ďalší odvážny výrok, keď novinárom na tlačovej konferencii povedal, že v budúcnosti určite ešte vyhrá ešte Ligu Majstrov, no nie je si istý tým, či to bude s Realom Madrid.

REAL MADRID: Mladý francúzsky stopér Raphael Varane vyhlásil, že celá kabína stojí za José Mourinhom a fámy o tom, že sa hráči pokúsili Mourinha z klubu vyštvať sú výmyslom denníka Marca.

CELTA VIGO: Nováčik Primera Division prišiel vo včerajšom zápase proti Realu Sociedad o jednu zo svojich najväčších opôr, keď musel predbežne z ihriska odísť útočník Iago Aspas, ktorý si poranil chrbát. Dĺžka absencie najlepšieho strelca Celty je zatiaľ neznáma.

ATLETICO MADRID
: Talentovaný útočník Atlética Madrid Koke vyhlásil, že 8 bodový náskok Barcelony na Los Colchoneros je príliš veľký a preto nie je ich primárnym cieľom boj o titul, ale udržanie druhej priečky pred mestským rivalom Realom Madrid.