Main Content

Správy dňa z KHL a NHL (28.1.)

pondelok, 28. január 2013 08:15 | Autor: Dávid Lech

Správy dňa z KHL a NHL (28.1.)
Správy dňa z KHL a NHL (28.1.) | zdroj: Dávid Lech pre Sport7.sk, foto SITA

Prinášame vám súhrn tých najpodstatnejších informácií, ktoré obleteli svet dvoch najpopulárnejších hokejových líg na svete v priebehu posledných hodín.

Višňovský by sa mal k „Isles“ pripojiť do 11. februára
36-ročný bek Ľubomír Višňovský by sa mal k tímu New York Islanders pripojiť najneskôr 11. februára. Informoval o tom hráčov agent Neil Sheehy prostredníctvom sociálnej siete twitter.

Patrick Marleau vyrovnal 95-ročný rekord NHL
Útočník San Jose Sharks Patrick Marleau vyrovnal rekord hráča Ottawy Senators zo sezóny 1917/1918, keď sa vtedy Cy Dennedymu podarilo v úvodných štyroch zápasoch sezóny skórovať dvakrát. Marleau vedie tabuľku produktivity NHL, keď v štyroch zápasoch zaznamenal bilanciu 8+3.

Jason Arnott posilní New York Rangers
Skúsený útočník Jason Arnott sa dohodol na ročnom kontrakte s New Yorkom Rangers. 38-ročný veterán by mal zarobiť 1,65 miliónov dolárov.

Danny Briere prvýkrát v sezóne na ľade

Útočník Philadelphie Flyers Daniel Briere sa objavil prvýkrát v tejto sezóne na ľade v zápase NHL, keď si doliečil vlasovú zlomeninu zápästia a na ľade v stretnutí s Floridou strávil 14 minút a jednu sekundu.

Max Pacioretty podstúpil operáciu slepého čreva

Dva až tri týždne bude Montrealu Canadiens chýbať útočník elitnej formácie Max Pacioretty, ktorý sa v sobotu podrobil operácii slepého čreva. Paciorettyho v prvej lajne Canadiens dočasne nahradí talentovaný Lars Eller.

Phoenixu sa vráti Hanzal, Klesla naďalej maróduje

Útočník Phoenixu Coyotes Martin Hanzal sa po dvoch vynechaných zápasoch vráti na klziská NHL, keď dva duely vynechal kvôli zraneniu v dolnej časti tela. Kvôli rovnakému zraneniu nechcene pauzuje aj ďalší Čech, obranca Rostislav Klesla.