Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (28.1.)

pondelok, 28. január 2013 12:13 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (28.1.)
Správy dňa z anglickej Premier League (28.1.) | zdroj: Goal.com, Daily Mail, Daily Mirror,Daily Express, soccerway

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: Aj keď majiteľ AC Miláno Silvio Berlusconni odmieta fámy o príchode Maria Balotelliho na San Siro, všetko vyzerá tak, že sa transfer napokon zrealizuje. Denník The Sun informoval, že kluby sú už dohodnuté a Balotelli prestúpi za 22 miliónov eur. Odvoláva sa aj na informácie, podľa ktorých taliansky útočník cez víkend zostrojil pre svojich priateľov v Anglicku rozlúčkovú party. Prestup naznačuje aj vyjadrenie jeho agenta Mina Raiolu, ktorý vyhýbavo odpovedal, že nemôže o ničom hovoriť, čím naznačil, že Balotelliho odchod z Manchestru City je pred uzávierkou prestupového trhu stále v hre. 

MANCHESTER UNITED
: Alex Ferguson pochválil Michaela Carricka, o ktorom povedal, že táto sezóna je doposiaľ jeho najlepšou v tíme Manchestru United. Ferguson zároveň naznačil, že Carrick s klubom už čoskoro predĺži zmluvu, ktorá mu končí po budúcej sezóne.

LIVERPOOL:
Tréner The Reds Brendan Rodgers si myslí, že Louis Suaréz nebude uvažovať nad odchodom z Liverpoolu ani v prípade, že sa The Reds nepodarí v tejto sezóne prebojovať do Ligy majstrov.

LIVERPOOL
: Mladík Thomas Ince sa nechal počuť, že chýri o jeho prestupe do Liverpoolu či Readingu ho veľmi nevzrušujú. Hoci rokovania medzi jeho Blackpoolom a týmito dvoma klubmi z Premier League prebiehajú, Ince tvrdí, že spokojný bude aj vtedy, ak dohrá sezónu za Blackpool.

LIVERPOOL
: Podľa informácií, ktoré priniesla talianska tlač, sa dnes podrobí Philippe Coutinho prehliadke u doktorov Liverpoolu. Ak všetko dopadne podľa predstáv 20-ročný brazílsky ofenzívny stredopoliar prestúpi z Interu Miláno do mužstva The Reds za 8 miliónov libier.

WEST BROMWICH & QUEENS PARK RANGERS:
Richard Garlick z vedenia West Bromwich Albion informoval, že klub odmietol ďalšiu vylepšenú ponuku od Queens Park Rangers za Petera Odemwingieho. West Bromwich je rozhodnutý udržať si tohto 31-ročného útočníka a to napriek tomu, že on sám túži po prestupe do QPR.

QUEENS PARK RANGERS:
Anton Ferdinand z QPR sa možno bude v najbližších dňoch sťahovať. Podľa najnovších informácií je na spadnutie jeho prestup do tureckého Bursasporu.

CHELSEA:
Rafael Benitez sa sťažoval na úzky hráčsky káder a to je zrejme aj dôvod prečo izraelský záložník Yossi Benayuoun ostane v tíme a nezamieri na avizované hosťovanie.