Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (31.1.)

štvrtok, 31. január 2013 12:59 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (31.1.)
Správy dňa z anglickej Premier League (31.1.) | zdroj: Goal.com, Daily Mail, Daily Mirror,Daily Express, soccerway

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: Tréner Citizens Roberto Mancini naznačil, že v tomto prestupovom okne sa mu už zrejme nepodarí získať náhradu za Maria Balotelliho, ktorý prestúpil do AC Miláno. Mancini to odôvodňuje tým, že času je veľmi málo a je ťažké nájsť na trhu narýchlo dobrého útočníka, ktorý by bol voľný.

LIVERPOOL:
Pár hodín pred uzatvorením zimného prestupového trhu oznamuje Liverpool novú posilu. Stal sa ňou dlhšie zmieňovaný Philippe Coutinho z Interu Miláno. 20-ročný ofenzívny stredopoliar prichádza na Anfield Road za 8,5 milióna libier.

TOTTENHAM:
Tréner Spurs André Villas-Boas podľa denníku Metro rokuje s Interom Miláno o zaujímavej výmene obrancu  Benoita Assoua-Ekotta za Alvara Pereiru.

NEWCASTLE: 
Tréner Strák Alan Pardew má pred uzavretím prestupového trhu zálusk na ďalšieho Francúza. Ide o 21-ročného stopéra Valenciennes Nicolasa Isimata-Mirina. Francúzsky klub ho však nechce uvoľniť skôr ako po konci tejto sezóny.

NORWICH:
Novou posilou Norwichu by sa mal stať argentínsky útočník Leedsu United Luciano Becchio, ktorý dnes absolvuje v Norwichi lekársku prehliadku.

NORWICH:
Vedenie Norwichu sa snaží presvedčiť Celtic Glasgow ku predaju 25-ročného útočníka Garryho Hoopera, no stále bez výsledku. Manažér Celticu Neil Lennon potvrdil, že škótsky majster odmietol ďalšiu vylepšenú ponuku anglických “kanárikov”.

ARSENAL:
Vo včerajšom zápase Gunners s Liverpoolom (2:2) sa zranil obranca Arsenalu Kieran Gibbs, ktorý bude pre poranenie stehenného svalu pauzovať asi tri týždne.

EVERTON:
David Moyes sa pred uzavretím prestupového trhu pokúša presvedčiť Sevillu, aby uvoľnila španielskeho útočníka Alvara Negreda. Everton za člena širšieho kádru La Furie Roja ponúka 9 miliónov libier.

QUEENS PARK RANGERS:
Poslednou zimnou posilou QPR sa zrejme stane Christopher Samba z Machačkaly. Tréner bohatého ruského tímu Guus Hiddink potvrdil, že skúsený obranca odletel do Londýna, aby mohol rokovať s vedením QPR. Samba požaduje rozprávkový plat 100 tisíc libier týždenne.

SUNDERLAND & SWANSEA:
Podľa Daily Mail je prestup útočníka Dannyho Grahama zo Swansea do Sunderlandu už takmer hotovou vecou. Black Cats by zaňho mali zaplatiť 5,5 milióna libier.