Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (31.1.)

štvrtok, 31. január 2013 12:50 | Autor: Anton Martinka

Správy dňa zo španielskej Primera Division (31.1.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (31.1.) | zdroj: Anton Martinka pre Sport7.sk

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

REAL MADRID: Hviezdou včerajšieho El Clásica v úvodnom zápase semifinále španielskeho pohára (Copa del Rey) sa stal mladý stopér Realu Madrid Raphael Varane, ktorý v 81. minúte zariadil pre Real Madrid remízu 1:1. Francúz sa po zápase pre novinárov vyjadril, že to bol jeho najlepší zápas v živote a dúfa, že ostane v Reale Madrid ešte dlho.

REAL MADRID: Taliansky novinár Tony Damascelli sa dnes nechal počuť, že portugalský stratég José Mourinho mu prezradil, že neplánuje po sezóne pokračovať na lavičke Realu Madrid. Či sú tieto informácie však pravdivé je veľmi diskutabilné.

SEVILLA: Podľa špekulácii španielskych denníkov sa o útočníka Sevilly Alvára Negreda zaujíma viacero klubov z Anglicka. Najväčší záujem má liverpoolsky Everton, ktorý ponúka vedeniu Sevilly za člena širšieho kádru španielskej reprezentácie 9 miliónov libier.

MALAGA & GRANADA: Oficiálne stránky týchto klubov informovali, že ofenzívny záložník Andalúzanov Daniel Buonanotte prestupuje z Malagy do Granady. 24- ročný Bounanotte podpísal s El Graná štvorročnú zmluvu. Média tipujú, že prestup sa zrealizoval za 2,5 milióna eur.

VALENCIA: O služby Fernanda Gaga z Valencie prejavilo záujem argentínske Velezu Sarsfield, ktoré by bývalého hráča Realu Madrid rado získalo na polročné hosťovanie. Rozhodnutie by malo prebehnúť v priebehu niekoľkých nasledujúcich hodín.

VALENCIA: Valencii bude v nedeľnom zápase proti Barcelone s najväčšou pravdepodobnosťou chýbať paraguajský útočník Nelson Haedo Valdéz, ktorý nedokončil dnešný tréning pre zatiaľ bližšie nešpecifikované zranenie.

REAL BETIS: Novú posilu do svojich radov avizuje Real Betis, ktorý s veľkou pravdepodobnosťou v nasledujúcich hodinách uzavrie prestup útočníka FC Porto Brazílčana Klébera.

LEVANTE: Novú posilu hlási aj Levante, s ktorým sa dohodol 31- ročný obranca Loukas Vyntra prichádzajúci ako voľný hráč z Panathinaikosu. Vyntra by mal s Levante podpísať 3 ročnú zmluvu.

ATLÉTICO MADRID:
Emre Belozoglu sa po polroku strávenom v drese Atlética Madrid vracia do svojej rodnej zeme. Turecký záložník sa dohodol na novej zmluve so svojim staronovým klubom Fenerbachce Istanbul, do ktorého prestupuje za čiastku 350 tisíc eur.