Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (1.2.)

piatok, 1. február 2013 10:23 | Autor: Anton Martinka

Správy dňa zo španielskej Primera Division (1.2.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (1.2.) | zdroj: Anton Martinka pre Sport7.sk

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

BARCELONA: Podľa viacerých španielskych médií mal Argentínčan Lionel Messi po stredajšom El Clásicu roztržku s pravým obrancom Realu Madrid Alvarom Arbelom a asistentom Josého Mourinha Aitorom Karankom. Messi mal jedného z nich označiť za idiota a druhému zas odkázať, nech “drží hubu“, keďže je len Mourinhovou panenkou. Za dôveryhodnosť týchto správ, ktoré obleteli zahraničné futbalové stránky, ale neručíme.

BARCELONA:
Podľa denníku El Mundo Deportivo mal včera večer prestúpiť Isaac Cuenca do Ajaxu Amsterdam. Prestup sa ale  nezrealizoval a zrejme tak išlo len o novinársku kačicu.

BARCELONA: Prezident Barcelony Sandro Rosell sa dnes vyjadril, že aktuálna jednotka Blaugranas Victor Valdéz má aj naďalej dvere do tímu otvorené a hoci sa rozhodol, že s klubom nepredĺži zmluvu, ak zmení názor bude to vítané.

REAL MADRID:  Na poslednú chvíľu sa na štadión Santiaga Bernabeua bude sťahovať člen širšieho kádru brazílskej reprezentácie 20- ročný záložník Casemiro, ktorý do Španielska putuje na polročné hosťovanie zo Sao Paula. Casemiro by mal najprv hrať niekoľko týždňov za rezervu, no neskôr ho chce Mourinho vyskúšať aj v prvom tíme.

REAL MADRID: Legenda Realu Madrid a bývalý športový riaditeľ Malagy Fernando Hierro   vyhlásil, že mladý francúzsky obranca Raphael Varane má všetky predpoklady na to, aby sa stal veľkou stopérskou hviezdou. Hierro zároveň vyjadril túžbu, aby Varane obliekal dres Bieleho baletu čo najdlhšie.

MALAGA: Ďalším klubom, ktorý v posledný deň prestupového termínu ohlasoval zmeny v kádri bola Malaga. Vedenie Andalúzskeho tímu stihol zareagovať na odchod Nacha Monreala do Arsenalu a priviedlo na polročné hosťovanie Vitorina Antunesa z portugalskej Fereiry.

DEPORTIVO LA CORUNA: Španielska Primera Division včera nezaznamenala len príchody hráčov, ale aj odchody. Nováčik La Ligy Deportivo La Coruna ukončil zmluvu so záložníkom Saúlom a útočníkom Rodolfom Bodifom.

REAL BETIS: Do La Ligy sa sťahuje aj 25-ročný útočník Dorlán Pabón z Lázia Rím. Oba tímy sa dohodli na polročnom hosťovaní tohto Kolumbijčana.