Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (2.2.)

sobota, 2. február 2013 12:57 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (2.2.)
Správy dňa z anglickej Premier League (2.2.) | zdroj: Goal.com, Daily Mail, Daily Mirror,Daily Express, soccerway

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

EVERTON: Tréner Evertonu David Moyes potvrdil, že v posledný januárový deň sa snažil získať Alvara Negreda zo Sevilly. Prestup tohto kanoniera sa  napokon nepodarilo zrealizovať, pretože Sevilla požadovala viac peňazí ako bol liverpoolsky klub schopný zaplatiť.

CHELSEA:
V stretnutí proti Newcastlu sa v bráne The Blues opäť objaví Petr Čech, ktorý vynechal predchádzajúce dva zápasy pre poranenie lýtka. Tréner Benitéz tiež oznámil, že do hry je pripravený  aj Juan Mata.

MANCHESTER UNITED:
Do zostavy Alexa Fergusona sa vracia Jonny Evans, ktorý si doliečil zranený stehenný sval.

LIVERPOOL
: Mladá hviezda Liverpoolu Raheem Sterling je obvinená z napadnutia 27-ročnej ženy, ktorej mal spôsobiť koncom minulého roka ľahké zranenie na tvári.

FULHAM
: Holandský reprezentačný brankár Maarten Stekelenburg bol veľmi blízko k prestupu do Fulhamu formou hosťovania do konca sezóny, no celý transfer stroskotal na tom, že AS Rím nestihol zaňho nájsť na trhu adekvátnu náhradu. Stekelenburg ostal poriadne sklamaný, pretože vo Fulhame mu sľubovali pozíciu jednotky, ktorá mu momentálne v Ríme nepatrí.

FULHAM
: V dnešnom stretnutí Fulhamu proti Manchestru United sa neobjaví bývalý hráč Red Devils Dimitar Berbatov. Bulharského kanoniera vyradilo z hry zranenie stehenného svalu.

SWANSEA:
Brankárska jednotka Michel Vorm, ktorý patrí medzi širší okruh brankárov, o ktorých sa zaujíma FC Barcelona, bude chýbať waleskému mužstvu v dnešnom zápase proti West Hamu. Vorma stále trápia problémy so zraneným kolenom.

READING & TOTTENHAM:
Vedenie Readingu potvrdilo, že sa snažilo kúpiť z Tottenhamu záložníka Gylfiho Sigurdssona. Spurs však všetky ponuky Readingu odmietli.

WEST BROMWICH
: Hoci sa prestupový termín skončil West Bromwich možno ešte získa jednu posilu. Vedenie klubu je blízko k angažovaniu 28-ročného Nigela Reo-Cokera, ktorý je voľným hráčom a tak môže podpísať zmluvu aj mimo prestupového obdobia.