Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (2.2.)

sobota, 2. február 2013 12:40 | Autor: Anton Martinka

Správy dňa zo španielskej Primera Division (2.2.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (2.2.) | zdroj: Anton Martinka pre Sport7.sk

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

BARCELONA: Španielsky športový portál sport.es dnes prišiel s informáciou, podľa ktorej sa vedenie Santosu dohodlo s Barcelonou na prestupe Brazílčana Neymara, ktorý by mal prísť na Nou Camp po tejto sezóne. Kluby zatiaľ transfer nepotvrdili.

REAL MADRID: Viceprezident AC Miláno Adriano Galiani potvrdil, že taliansky klub mal veľký záujem o Brazílčana Kaká. Tímy sa však nepohodli na prestupovej čiastke, keď Biely Balet pýtal za služby bývalého najlepšieho hráča sveta 18 miliónov eur, čo sa zdalo Milánu vzhľadom na jeho vek veľmi veľa.

VALENCIA: David Albeda vyhlásil, že takmer na 100 percent nepredĺži po tejto sezóne zmluvu s Valenciou. Skúsený záložník uviedol, že ešte neplánuje koniec kariéry a rád by si zahral v nejakom zahraničnom klube.

MALAGA: Do nominácie Malagy na zápas proti Zaragoze sa po dlhej dobe vracia Júlio Baptista, ktorý si konečne doliečil svoje vážne zranenie achilovky.  Je možné, že 31- ročný Brazílčan po 16 mesiacoch nastúpi aj v základnej zostave Malagy.

REAL VALLADOLID: Stopér Realu Valladolid Marc Valiente si v stretnutí s Athleticom Bilbao zlomil lícnu kosť a musí absolvovať operáciu. Z hry je vyradený minimálne na mesiac.

INÉ: Finále španielskeho poháru, ktoré je naplánované na 18. mája, možno zmení  svoj dátum. Španielska TVE podala návrh na preloženie zápasu z dôvodu, že v rovnaký deň je na programe okrem spomínaného futbalu aj veľmi sledovaná spevácka šou Eurovízia.