Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (3.2.)

nedeľa, 3. február 2013 12:30 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (3.2.)
Správy dňa z anglickej Premier League (3.2.) | zdroj: Goal.com, Daily Mail, Daily Mirror,Daily Express, soccerway

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL: Tréner Gunners Arséne Wenger vyjadril spokojnosť s výkonom novej posily obrancu Nacha Monreala, ktorý len pre dvoma dňami prišiel do Londýna a včera už absolvoval zápas so Stoke. Podľa Wengera odohral Montreal dobrý zápas a veľmi dobre sa vyrovnal s tvrdou hrou Stoke, na ktorú určite nebol v Španielsku zvyknutý.

ARSENAL:
Podľa bulvárneho denníku The Sun sa Arsenal nevzdal nádeje na získanie Davida Villu a rokovania s Barcelonou chce obnoviť aj v lete.

MANCHESTER CITY:
Podľa Sunday Mirror sa v Manchestri City pripravuje na leto veľká čistka kádru. Vedenie Citizens už nepočíta do budúcnosti so službami Joleona Lescotta, ktorý to mal nahnuté už pred zimným prestupovým termínom. Denník však tvrdí, že odísť môžu aj Nasri, Tévez, Maicon či Džeko. Naopak klub by mal určite posilniť jeden hviezdny útočník. Môžeme sa tak najbližšie mesiace tešiť na záplavu špekulácií o Falcaovi či Cavanim.

MANCHESTER UNITED:
 David Beckham v prvom rozhovore po prestupe do PSG potvrdil, že by nebol schopný hrať v Premier League za iný klub ako Manchester United a to je aj dôvod prečo sa rozhodol pre angažmán vo Francúzsku. Celý rozhovor nájdete tu >>>

CHELSEA
: Tréner The Blues Rafael Benitez kritizoval výkon rozhodcov po prehre 2-3 na pôde Newcastlu. Podľa španielskeho trénera si rozhodca nevšimol jasný faul v pokutovom území Strák po faule Colocciniho, ktorý mal podľa neho dostať červenú kartu.

NEWCASTLE
: Hviezdou zápasu Newcastlu s Chelsea (3-2) bola nová posila domácich Moussa Sissoko, ktorý v druhom polčase zariadil Newcastlu výhru dvoma gólmi. Tréner Alan Pardew po zápase vyhlásil, že to bol najlepší debut hráča v novom tíme, aký doposiaľ videl.

NEWCASTLE
: Obranca Newcastle Steven Taylor prezradil, že sa začal učiť po francúzsky, pretože do tímu prišlo viacero francúzskych hráčov, s ktorými si chce rozumieť.

QUEENS PARK RANGERS:
Veľmi nešťastný príchod do Premier League zažíva nová posila Queens Park Rangers Loic Rémy. Francúzsky útočník sa zranil na štvrtkovom tréningu a nemohol tak zasiahnuť do zápasu s Norwichom. Podľa doktorov je možné, že poranené stehno ho vyradí z hry až na niekoľko týždňov.