Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (4.2.)

pondelok, 4. február 2013 14:48 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (4.2.)
Správy dňa z anglickej Premier League (4.2.) | zdroj: Goal.com, Daily Mail, Daily Mirror,Daily Express, soccerway

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.


 
LIVERPOOL: Najlepším anglickým futbalistom roku 2012 podľa hlasovania fanúšikov sa stal Steven Gerrard, ktorý získal 40% všetkých hlasov. Na druhom mieste skončil Danny Welbeck z Manchestru United a tretí Ashley Cole z Chelsea.

LIVERPOOL:
Čerstvá posila Liverpoolu Daniele Sturridge si poranil stehenný sval a vynechá tak prípravný zápas Anglicka s Brazíliou.

MANCHESTER CITY:
Roberto Mancini vyhlásil, že v zime bolo pre klub náročné nájsť vhodné posily, no už teraz Citizens starostlivo pracujú na tom, aby v lete mužstvo výrazne posilnili. Daily Mirror informuje, že na Etihad Stadium by mohli prísť aj superhviezdy ako Cristiano Ronaldo či Radamel Falcao.

MANCHESTER CITY
: Tréner Citizens Roberto Mancini po včerajšej remíze s Liverpoolom (2:2) vyhlásil, že City napriek 9 bodovej strate stále nevzdávajú boj o titul s Manchestrom United. ,,Ostáva ešte 13 kôl. Verím, že 9 bodov budeme vedieť stiahnuť,” odkazuje taliansky tréner konkurenčným Red Devils, aby odložili predčasné oslavy.

NEWCASTLE & LIVERPOOL & WEST HAM:
Kormidelník Strák Alen Pardew stále dúfa, že sa mu podarí priviesť Andyho Carrola naspäť na St. James Park. Carroll momentálne hosťuje vo West Hame, no je kmeňovým hráčom Liverpoolu. Pre Pardewa by malo byť získanie Carrolla letnou prestupovou prioritou.

MANCHESTER UNITED:
Obranca Manchestru United Phil Jones si poranil koleno a vypadol tak z nominácie anglickej reprezentácie do 21 rokov. Zranenie hlási aj Michael Carrick, ktorý pre problémy s panvou vynechá prípravný zápas anglického “á-čka” proti Brazílii.

STOKE & ARSENAL & MANCHESTER UNITED:
V hľadáčiku Gunners a Red Devils sa podľa britskej tlače ocitol brankár Asmir Begovič zo Stoke.

QUEENS PARK RANGERS:
Tréner londýnskeho QPR, ktorý je stále na poslednej priečke Premier League, Harry Redknapp, vyjadril presvedčenie, že investície do nových posíl sa klubu vrátia. Redknapp ráta aj s možnosťou, že QPR vypadne a bude sa musieť hráčov zbaviť. Je si ale istý, že hráčov ako Rémy či Samba v tom prípade predá za výhodné peniaze.

TOTTENHAM:
Hviezda Internacionalu Porto Alegre Leandro Damiao poďakoval vedeniu Tottenhamu, že sa zaujímal o jeho služby, no zároveň poznamenal, že do Európy nechce odísť a je verný svojmu klubu v rodnej krajine, s ktorým nedávno predĺžil zmluvu do roku 2017.

CHELSEA
: Zlé výkony Realu Madrid a rovnako tak nepresvedčivé výkony Chelsea podporujú ďalšie špekulácie týkajúce sa návratu Josého Mourinha na Stamford Bridge.