Main Content

VIDEO: Portugalci provokovali Ronalda Messiho menom!

utorok, 5. február 2013 10:57 | Autor: Martin Gregor

VIDEO: Portugalci provokovali Ronalda Messiho menom!
VIDEO: Portugalci provokovali Ronalda Messiho menom! | zdroj: Martin Gregor pre Sport7.sk, youtube.com

Provokovanie Cristiana Ronalda Messiho menom nie je žiadnou novinkou. Hviezda Realu Madrid počula skandovať jeho meno už od Bosniakov, Nemcov či Dánov. Ronaldo ale teraz zažil ako to chutí od vlastných fanúšikov.

Cristiana Ronalda však prekvapivo neprovokovala skupina fanúšikov Realu Madrid, ale tí, ktorí by mali byť naňho najhrdejší – krajania Portugalci. Stalo sa tak po tom ako CR7 priletel na zraz portugalskej reprezentácie pred prípravným zápasom  s Ekvádorom. Ronaldo sa zastavil u fanúšikov, ktorí stáli pred hotelom, aby ich potešil podpisom. Vtedy sa z davu začalo ozývať “Messi, Messi, Messi…”

Pre Ronalda sa to stalo v nie príliš vhodnú dobu. Len nedávno prehral s Messim ďalší boj o Zlatú loptu a cez víkend si dokonca strelil proti Granade prvý vlastný gól v kariére, ktorý znamenal prehru Realu Madrid.

Ronaldo však zdá sa dospel, lebo celú situáciu zvládol výborne. Portugalských  fanúšikov pokrikujúcich jeho meno úspešne odignoroval.

,,Portugalsko reprezentujem 10 rokov, tento pokrik to nemôže zmeniť. Je pre mňa česť reprezentovať svoju krajinu, nosiť jej dres,”
povedal pár minút na to.