Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (5.2.)

utorok, 5. február 2013 12:15 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (5.2.)
Správy dňa z anglickej Premier League (5.2.) | zdroj: Goal.com, Daily Mail, Daily Mirror,Daily Express, soccerway

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Podľa denníku Daily Express sa v hľadáčiku Alexa Fergusona ocitol talentovaný francúzsky stopér Realu Madrid Raphael Varane. Pusinky majú na pozícií stopérov Pepého so Sergiom Ramosom, čo by mohli Červení Diabli využiť na to, aby Varaneho získali na Old Trafford.

MANCHESTER UNITED
: Wayne Rooney sa zastal spoluhráča Dannyho Wellbecka, ktorého kritizujú za nízku gólovú produktivitu. Rooney tvrdí, že Wellbeck hrá výborne a góly nestrieľa najmä preto, lebo v tejto sezóne nastupuje často na pozícií krídelníka a nie hrotového útočníka. Najproduktívnejším útočníkom United je Robin Van Persie (22), nasleduje Hernandez (14) a Rooney (13). Wellbeck strelil zatiaľ len jeden gól.

CHELSEA:
Brazílsky obranca David Luiz v službách Chelsea má problémy s lýtkom a je možné, že vynechá zajtrajší prípravný zápas Kanárikov proti Anglicku.

CHELSEA:
Najlepším futbalistom českej republiky za rok 2012 sa podľa očakávaní stal opäť brankár londýnskej Chelsea Petr Čech.

LIVERPOOL
: Slovenský stopér v službách Liverpoolu Martin Škrtel si včera prevzal po štvrtýkrát v kariére ocenenie pre najlepšieho futbalistu Slovenska.

EVERTON:
Marouane Fellaini má problém s panvou a je pravdepodobné, že vynechá zajtrajší prípravný zápas proti Slovensku. Opora stredu poľa Evertonu bude zrejme pauzovať aj v dôležitom víkendovom stretnutí proti Manchestru United.

SWANSEA:
Vedenie waleského klubu predĺžilo zmluvu so skúseným záložníkom Leonom Brittonom. 30-ročný stredopoliar bude hájiť farby Swansea minimálne do konca sezóny 2015/2016.

SWANSEA:
Reprezentačný brankár Holandska Michel Vorm nepomôže svojmu národnému mužstvu v prípravnom stretnutí s Talianskom pre zranenie kolena.

STOKE CITY: V
edenie anglickej futbalovej asociácie FA rozhodlo, že útočník Hrnčiarov Michael Owen za úder do tváre Mikela Artetu z Arsenalu nedostane žiadny disciplinárny trest.

QUEENS PARK RANGERS:
Nová posila QPR francúzsky útočník Loic Rémy sa zranil hneď po príchode do nového klubu a podľa odhadov doktorov ho zranené stehno môže vyradiť z hry až na dva mesiace. Pre QPR, ktorý bojuje o každý bod, je to veľmi citeľná strata.