Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (6.2.)

streda, 6. február 2013 12:14 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (6.2.)
Správy dňa z anglickej Premier League (6.2.) | zdroj: Goal.com, Daily Mail, Daily Mirror,Daily Express, soccerway

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.


 
LIVERPOOL & NEWCASTLE: V hľadáčiku trénera The Reds Brendana Rodgersa sa ocitol ofenzívny stredopoliar Hatem Ben Arfa z Newcastlu. Trhová hodnota 25-ročného Francúza s tuniskými koreňmi sa odhaduje na 12 miliónov libier.

MANCHESTER UNITED:
Červení Diabli dnes spomínajú na tragickú leteckú nehodu z roku 1958, pri ktorej prišlo o život 23 zo 44 členov posádky lietadla Manchestru United. Viac informácií o tragédií nájdete tu >>>

CHELSEA:
Podľa denníku The Telegraph sú dní Rafaela Beniteza v Chelsea spočítané a po konci sezóny Stamford Bridge určite opustí. Po tom ako Pep Guardiola zobral pozíciu trénera Bayernu sú najhorúcejšími kandidátmi na pozíciu kormidelníka The Blues Antonio Conte z Juventusu a Jurgen Klopp z Dortmundu. Otázne je, či by mali títo muži o neistú pozíciu kormidelníka Chelsea vôbec záujem.

ARSENAL:
Arséne Wenger bude mať v lete v boji o služby Davida Villu z Barcelony silnú konkurenciu. Peniaze získane očakávaným predajom Radamela Falcaa sa totiž Atlético Madrid pokúsi použiť práve na získanie Villu.

STOKE CITY:
Brankárska jednotka Potters Asmir Begović, ktorý je podľa anglickej tlače v hľadačku Arsenalu, Manchestru City aj Manchestru United, sa nechal počuť, že po sezóne Stoke s najväčšou pravdepodobnosťou opustí. Dôvodom však nie je len záujem týchto veľkoklubov, ale aj príchod nádejného Jacka Butlanda, s ktorým podľa Begovića v Stoke počítajú ako s jednotkou.

SWANSEA:  
Vedenie waleského klubu predĺžilo zmluvu s kapitánom mužstva Garrym Monkom. 33-ročný skúsený obranca sa upísal Swansea do konca sezóny 2014/2015.

READING:
Adam Le Fondre sa nechal počuť, že ho netrápi pozícia žolíka a ani skutočnosť, že nenastupuje za Reading v základnej zostave. Le Fondre je najlepším strelcom tímu s 10 gólmi.

WIGAN & NEWCASTLE:
Vedenie Wiganu sa v lete opäť pokúsi získať Dannyho Simpsona z Newcastlu. Transfer v zime stroskotal na odmietavom postoji vedenia Strák.

WEST HAM:
Jednou z letných prestupových priorít trénera West hamu Sama Allardyceho je podľa denníku The Sun útočník Bony Wilfried z Vitesse, ktorého si môžete pamätať aj zo Sparty Praha.