Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (6.2.)

streda, 6. február 2013 15:54 | Autor: Anton Martinka

Správy dňa zo španielskej Primera Division (6.2.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (6.2.) | zdroj: Anton Martinka pre Sport7.sk

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

REAL MADRID: José Mourinho dnes oznámil, že na súpisku Realu Madrid pre Ligu Majstrov dopísal mladého záložníka Casemira, ktorého Biely Balet získal v posledný deň prestupového obdobia. Perspektívny Brazílčan prišiel do Španielska na polročné hosťovanie zo Sao Paula.

SEVILLA
: Sevilla možno v najbližších dňoch získa novú posilu do svojich radov. Španielsky klub pred dvoma rokmi kúpil polovicu práv na Čiľana Geryho Medela z Universidadu Catolíca a dnes španielska tlač informovala, že vedenie Sevilly chce doplatiť aj druhú polovicu.
 
ATLÉTICO MADRID: Hoci stopér Miranda predvádza v drese Los Colchoneros výborné výkony pozvánka do reprezentácie Brazílie ho stále obchádza. Sám Miranda sa teraz nechal počuť, že dúfa, že jeho dobré výkony v klubovom drese na trénera Brazílie Luisa Felipe Scolariho konečne zapôsobia a zavolá ho na ďalší zraz národného tímu.

GETAFE: Madridskému Getafe bude v zápase s Barcelonou chýbať obranca Juan Valera, ktorý pred niekoľkými dňami hlásil klubovým lekárom problémy s trieslami. Na súpisku Getafe sa však po dlhom čase vracia bývalý hráč Realu Madrid Pedro Leon.

ESPANYOL BARCELONA: Katalánsky klub informoval, že by si rád v najbližších dňoch poistil služby 23-ročného záložníka José Raula Banea. Vedenie Espanyolu s nim chce podpísať nový trojročný kontrakt.

ESPANYOL BARCELONA:
Do metropoly Katalánska sa po dlhých jednaniach bude sťahovať 29- ročný útočník Manu Lanzarote, ktorý podpísal s klubom 3 ročnú zmluvu, ktorá nadobudne platnosť na začiatku letného prestupového obdobia. Lanzarote dohrá sezónu v Segunda Division v drese CE Sabadell FC.