Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (7.2.)

štvrtok, 7. február 2013 12:53 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (7.2.)
Správy dňa z anglickej Premier League (7.2.) | zdroj: Goal.com, Daily Mail, Daily Mirror,Daily Express, soccerway

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

LIVERPOOL: Martin Škrtel sa podľa Daily Mail ocitol v hľadáčiku Zenitu Petrohrad, teda tímu, z ktorého v minulosti prestúpil do Liverpoolu. Zenit chce Škrtela získať ešte teraz, keďže prestupový termín v Rusku končí až 24. februára.

LIVERPOOL: Zranenia Daniela Sturridgea a Raheema Sterlinga nie sú vážne a už v pondelok budú môcť zasiahnuť do zápasu s West Bromwichom. Dvojica mladých anglických futbalistov pre problémy so stehennými svalmi vynechala reprezentačné zrazy Albionu.

CHELSEA
: Tréner anglickej reprezentácie Roy Hodgson naznačil Frankovi Lampardovi, že podpisom zmluvy s LA Galaxy môže prisť o svoje miesto v anglickej reprezentácií. Viac informácií tu >>>

CHELSEA
: Vo včerajšom zápase Anglicka s Brazíliou sa zranil Ashley Cole, ktorý musel byť v polčase vystriedaný. Podľa  najnovších správ si krajný obranca The Blues poranil stehenný sval a Chelsea nepomôže v najbližších zápasoch.

CHELSEA
: Vedenie The Blues by rado do tímu priviedlo Brazílčana Neiltona, ktorý je považovaný za mladšiu verziu Neymara zo Santosu. Neilton je veľmi podobným typom hráča a dokonca sa na Neymara vzhľadovo veľmi podobá.

MANCHESTER CITY
: Vedenie Manchestru City potvrdilo, že sa v lete pokúsi získať z Neapolu hviezdneho útočníka Edisona Cavaniho.

MANCHESTER UNITED:
Španielska tlač špekuluje o tom, že Real Madrid stratil ambíciu získať ligový titul a všetku pozornosť sústredí výhradne na osemfinálový duel Ligy majstrov s Manchestrom United.

NEWCASTLE:
Moussa Sissoko, ktorý na konci prestupového termínu odišiel z Toulouse, aby posilnil Newcastle, si pôsobenie v Premier League pochvaľuje. 23-ročný záložník vyhlásil, že anglická liga je pre neho ako stvorená.

TOTTENHAM:
Tréner Spurs André Villas-Boas sa bude musieť tri týždne zaobísť bez služieb útočníka Jermaina Defoeho, ktorý si poranil členok.

WEST BROMWICH ALBION:
Obranca WBA Goran Popov sa ospravedlnil prostredníctvom médií Kyleovi Walkerovi za to, že ho v súboji s Tottenhamom opľul.

ARSENAL
: V súboji Francúzska s Nemeckom si obranca Arsenalu Laurent Koscielny poranil lýtko. Zatiaľ nie je jasné ako dlho bude Gunners chýbať.

READING:
Januárové dobré výkony Readingu neostali bez povšimnutia anglickej futbalovej asociácie. FA označila Briana McDermotta za najlepšieho trénera mesiaca a útočníka Adama Le Fondreho za najlepšieho hráča.