Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (7.2.)

štvrtok, 7. február 2013 15:39 | Autor: Anton Martinka

Správy dňa zo španielskej Primera Division (7.2.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (7.2.) | zdroj: Anton Martinka pre Sport7.sk

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

REAL MADRID: O rýchlonohého argentínskeho krídelníka Pusiniek Angela Di Mariu sa zaujíma viacero popredných klubov na čele s anglickým Manchestrom City a francúzskym  PSG. Tieto kluby podľa španielskej tlače už zahájili rokovania s agentom Di Mariu Jorge Mendesom.

REAL MADRID: Po dlhej odmlke sa dnes do tréningového procesu Realu Madrid zapojil stopér Pepe, ktorý si doliečil zlomeninu členka. Je možné, že Portugalčan si za Biely balet zahrá už tento víkend v zápase proti Seville.

BARCELONA
: Pep Guardiola narazí v lete v rámci prípravy Bayernu Mníchov na svojich bývalých zverencov. Túto správu dnes oficiálne potvrdilo vedenie Bavorov, ktoré zároveň oznámilo, že prestížny duel sa odohrá 24.júla a bude darčekom pre prezidenta bavorskeho klubu Uliho Honeßa, ktorý oslávi 60.narodeniny.

BARCELONA: Barcelonsky stopér Carles Puyol odohral včera svoj jubilejný 100-ty zápas za reprezentáciu Španielska. Zaradil sa tak na 6.miesto v rebríčku hráčov s najvyšším počtom štartov za La Furiu Roja.

BARCELONA: Člen vedeia Blaugranas Andoni Zubizaretta  poprel fámy o odchodoch Gerarda Deulofeneho a Rafinhu a informoval, že obaja mladíci sú plnohodnotnými členmi tímu a čoskoro dostanú priestor aj v súťažných zápasoch.

REAL BETIS:
Real Betis prišiel na neurčito o záložníka Salva Sevillu, ktorý sa bude musieť zrejme podrobiť operácii triesla. Definitívne rozhodnutie lekárov o tom, či sa bude operovať, alebo nie, padne v nasledujúcich hodinách.

REAL SOCIEDAD: To, o čom sa posledné dni len pošepkávalo, sa dnes stalo realitou. Talentovaný 21- ročný obranca Realu Sociedad Inigo Martinéz dnes podpísal s Txuri-urdin novú zmluvu, ktorou sa klubu upísal do konca sezóny 2016/2017. Mladý stopér vyhlásil, že je v klube spokojný a nikdy neplánoval odísť.