Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (9.2.)

sobota, 9. február 2013 13:09 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa zo španielskej Primera Division (9.2.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (9.2.) | zdroj: Goal.com, Daily Mail, Daily Mirror,Daily Express, soccerway

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.


 
BARCELONA: Lionel Messi po podpise zmluvy s Barcelonou vyhlásil, že nikdy nebude hrať v Európe za iný klub, ako Barcelonu. Naznačil však, že nevylučuje možnosť hrať na sklonku kariéry v rodnej Argentíne.

BARCELONA:
Jordi Alba neskrýval radosť z toho, že Lionel Messi predĺžil s Barcelonou zmluvu do roku 2018. ,,Neviem si predstaviť, ako bude hrať Messi v roku 2018, ale sú to pre Barcelonu vynikajúce správy, že ostáva. Je najlepším hráčom na svete tak dlho ako nikto predtým a bude najlepším navždy.”

BARCELONA:
Podľa trénera Arsenalu Arséneho Wengera si Zlatú loptu zaslúžil najviac Andrés Iniesta. Wenger si myslí, že väčší nárok ako Messi mali na túto prestížnu trofej aj Cristiano Ronaldo a Iker Casillas.
 
REAL MADRID: V dnešnom stretnutí Bieleho Baletu so Sevillou bude chýbať José Mourinhovi mladý stopér Raphael Varane, ktorý si poranil stehenný sval. Našťastie pre Pusinky sa do zostavy vracia portugalský stopér Pepe, ktorý si doliečil zranenie členku.

BARCELONA:
Kamerunský záložník Alexandre Song si doliečil zranenie kolena a začal trénovať s mužstvom.

REAL MADRID
& MALAGA: Podľa španielskeho plátku El Confidencial mal Real Madrid možnosť kúpiť z Malagy hviezdnu dvojicu Isco – Santi Cazorla dokopy za 35 miliónov eur. Pusinky však túto ponuku odmietli. Cazorla neskôr prestúpil do Arsenalu a Isco predĺžil s Malagou zmluvu, v ktorej má klauzulu o tom, že nemôže byť predaný za menej než 30 miliónov eur.
MALAGA: Roque Santa Cruz naznačil, že by rád ostal aj po tejto sezóne v Malage, no sám nevie ako situácia napokon dopadne. 31-ročný kanonier je kmeňovým hráčom Manchestru City, v ktorom však s jeho službami už dlhšiu dobu nepočítajú.