Main Content

Michael Jordan nevylúčil návrat do NBA! Vraj na to stále má ...

nedeľa, 10. február 2013 13:36 | Autor: Viktor Štefaňák

Michael Jordan nevylúčil návrat do NBA! Vraj na to stále má ...
Michael Jordan nevylúčil návrat do NBA! Vraj na to stále má ... | zdroj: Viktor Štefaňák pre Ballers.sk & Sport7.sk, foto SITA

Je víťaz prsteňov za titul v NBA, MVP ligy aj finále či All stars zápasu, víťaz Olympiády a člen Siene slávy. Michael Jordan má 50 rokov ale stále vyzerá ako keby práve opustil šatňu niektorého z tímov. Dokázal by Jordan ešte hrať v lige?

Antawn Jamison verí, že áno. „Myslím si, že pri správnej konštalácii by dokázal hrať napríklad s Jamesom alebo Bryantom tých 15-20 minút a stále dať tých 10-11 bodov.“ Aj hráči Bobcats, ktorý MJ vlastní sa o tom pár krát presvedčili na tréningu. „Stále môže hrať. Dokáže skórovať, neviem o obrane ale v útoku je stále dobrý,“ vyjadril sa mladý Bobcat Henederson.

Sám Jordan to tiež nevidí až tak nerealisticky. „Možno ma ešte uvidíte hrať. A nesmejte sa , to nie je vtip. Nikdy nehovor nikdy. Pretože limit tak ako strach je len ilúzia.“

Pritom Jordan mal v 40 rokoch života a poslednej sezóne v lige priemer 37 minút na zápas a takmer 20 bodov. Veľa ľudí by si určite pozrelo súboje jeho proti Jamesovi či Bryantovi, ktorého hra sa na MJ náramne podobá. A bol by to obrovský marketingový ťah, to bez debaty.

Hakkem Olajuwon takisto napriek veku nemá problém. „Jasné, na pár minút by som vedel vybehnúť a zahrať si. Som vo forme.“ Pritom oslávil 50 rokov, no stále k nemu chodia na konzultácie najlepší hráči ligy ako LeBron James či Dwight Howard. A on im veci len nerozpráva, ale zvykne s nimi vybehnúť na kurt a zahrať si s nimi. To Clyde Drexler sa takisto vidí na kurt ale. „Jasné, môžem hoci kedy vybehnúť a jeden zápas sa naháňať s tými chalanmi. No na druhý deň som nechodiaci,“ smial sa víťaz ligy s Rockets.

Hľadáte viac podobných článkov o NBA? Pozrite si www.ballers.sk!