Main Content

Správy dňa z španielskej Primera Division (13.2.)

streda, 13. február 2013 14:00 | Autor: Anton Martinka

Správy dňa z španielskej Primera Division (13.2.)
Správy dňa z španielskej Primera Division (13.2.) | zdroj: Anton Martinka pre Sport7.sk

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

REAL MADRID: José Mourinho sa včera v noci postaral o ďalší zaujímavý výrok, keď vyhlásil, že svoju kariéru ukončí v rovnaký čas ako Alex Ferguson. Mourinho tipuje, že Fergusonovi bude vtedy 90 a on bude mať 70.

BARCELONA
: Brankárska jednotka Barcelony Victor Valdés dnes oficiálne potvrdil novinárom, že cez leto z Nou Campu odíde, keďže odmietol predĺžiť s katalánskym gigantom kontrakt na ďalšie obdobie.

REAL MADRID:
Hviezda Bieleho Baletu Cristiano Ronaldo vyvrátil špekulácie o tom, že by mal prestúpiť do Manchestru City, keď sa nechal počuť, že nikdy ani len nerozmýšľal nad tým, že by sa mal v budúcnosti pripojiť k Citizens.

ATHLETICO BILBAO:
Po tom ako sa Fernando Llorente dohodol na letnom prestupe do Juventusu Turín hľadá vedenie baskického klubu za urasteného útočníka náhradu. Podľa najnovších informácii by sa ňou mohol stať útočník Osasuny Kike Sola, ktorého výkupná klauzula znie na 10 miliónov eur.

ATHLETICO BILBAO:
Athletico sa v najbližších zápasoch nebude môcť spoľahnúť na mladého Ikera Muniaína, ktorý si cez víkend v zápase s Espanyolom poranil kolenné väzivo a podľa najnovších informácii lekárov bude Baskom chýbať minimálne niekoľko týždňov.

MALAGA:
Letná posila Rubinu Kazaň Salomon Rondón prezradil, že nikdy nechcel odísť z Malagy. Venezuelčan však dodal, že momentálne je v Rusku šťastný a nechce z neho odísť.

REAL ZARAGOZA
: Javi Alámo včera večer absolvoval náročnú operáciu pretrhnutého väzu v kolene. Útočník Zaragozy si toto zranenie privodil 23. januára v zápase proti Seville a včerajšia operácia len potvrdila, že tohtoročná sezóna sa pre neho skončila.