Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (14.2.)

štvrtok, 14. február 2013 12:20 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (14.2.)
Správy dňa z anglickej Premier League (14.2.) | zdroj: Goal.com, Daily Mail, Daily Mirror,Daily Express, soccerway

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

 


 
MANCHESTER UNITED: Tréner Realu Madrid José Mourinho sa po včerajšej remíze s Manchestrom United (1:1) vyjadril, že šance na postup pred odvetou na Old Trafforde sú pre oba kluby absolútne vyrovnané. Mourinho zároveň verí, že jeho zverenci sú schopní streliť v Anglicku viac než jeden gól.

MANCHESTER UNITED:
Po duely s Realom Madrid pochválil Alex Ferguson výkon svojho bývalého zverenca Cristiana Ronalda, ktorý strelil gól, no zároveň vydzvihol hru obrancov Červených Diablov, ktorí podľa neho odviedli pri bránení CR7 vynikajúcu prácu. Ferguson si najväčšiu pochvalu nechal pre brankára Davida De Geu, ktorý zneškodnil viacero vyložených šancí domácich. Kormidelník Červených Diablov nakoniec priznal, že by pred včerajším zápasom remizu 1:1 bral.

CHELSEA:
Prioritou Barcelony v letnom prestupovom období je podľa britského denníku Daily Star získanie brazílskeho obrancu Chelsea Davida Luiza.

MANCHESTER CITY:
Podľa Daily Mail patrí medzi prestupové priority Manchestru City získanie Edisona Cavaniho z Neapolu a Victora Wanyamu z Celticu Glasgow. Druhého menovaného pozorne sleduje aj Arsenal.

ARSENAL:
V hľadáčiku skautov Gunners sa ocitol obranca Athletic Bilbao Fernando Amorebieta, ktorý sa podobne ako Fernando Llorente nedohodol s Baskami na predĺžení zmluvy.

SWANSEA
: Agent dánskeho trénera Michaela Laudrupa Bayram Tutumlu prezradil, že jeho klient čoskoro predĺži so Swansea zmluvu na ďalšie obdobie.

LIVEPROOL & TOTTENHAM
: Škótske média prišli so špekuláciou, podľa ktorej útočná hviezda Celticu Glasgow Gary Hooper požiadala vedenie Katolíkov, aby ho po sezóne uvoľnili a mohol tak prestúpiť do Liverpoolu, alebo Tottenhamu.

WEST HAM:
Tréner West Hamu Sam Allardyce vyhlásil, že chápe vedenie klubu, ktoré s nim nechce rokovať o predĺžení zmluvy, kým si West Ham nezaistí účasť v Premier League aj na budúcu sezónu.   

WIGAN:
Tréner Wiganu ROberto Martinez poškuluje po službách náhradného brankára Realu Madrid Antonia Adána.

QUEENS PARK RANGERS:
Kormidelník QPR Harry Redknapp sa nechal počuť, že plánuje predĺžiť zmluvu so skúseným obrancom Clintom Hillom, ktorému po sezóne vyprší kontrakt.