Main Content

Hviezda Man. United Anderson unikla z horiaceho auta tesne pred výbuchom!

pondelok, 2. august 2010 14:55 | Autor: Pavol Drábek

Brazílsky 22-ročný záložník Anderson v službách "diablov" z Old Traford takmer prišiel o život. Uplynulú noc havaroval so svojim športovým Audi R8 v hodnote 125 tisíc libier.

Len krátko po vykliesnení oboch účastníkov nehody začalo auto horieť. Unikli tak vážnejším následkom. Nehoda sa stala v Portugalsku neďaleko Bragy, kde sa hráč zotavuje zo zranenia kolena. Anderson zrejme nezvládol pri vysokej rýchlosti riadenie vozidla, s ktorým vrazil do múru. Očitý svedkovia nehody uviedli, že sa s ním v dvojsedadlovom aute nachádzali ešte dve spolujazdyne.

Anderson bol hospotalizovaný s otrasom mozgu, v silnom šoku a s pár odreninami! Našťastie nikomu sa pri nehode nič vážne nestalo, aj keď správa z nehody vráví, že spolujazdkyne sú na tom o čosi horšie ako hráč Manchestru United.

Anderson si spôsobil opätovné problémy u Sira Alexa Fergusona. Ten ho už jedenkrát varol pred podobnými škandálmi. Keď si Brazílčan počas minulej sezóny v januári odskočil domov na dva týždne bez povolenia vedenia tímu!