Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (15.2.)

piatok, 15. február 2013 10:04 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (15.2.)
Správy dňa z anglickej Premier League (15.2.) | zdroj: Goal.com, Daily Mail, Daily Mirror,Daily Express, soccerway

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

CHELSEA: 32-ročný kapitán londýnskej Chelsea John Terry vyhlásil, že The Blues musia vyhrať tohto sezónnu edíciu Európskej ligy. Chelsea začala jarnú časť boja o druhú najcennejšiu európsku klubovú trofej včerajším víťazstvom na pôde Sparty Praha (0:1), keď sa o gól postaral Oscar.  

CHELSEA: Florent Malouda si myslí, že sa ho Chelsea tým, že ho odmieta zaradiť do hlavného tímu, pokúša psychicky zlomiť, no on tvrdí, že ho to ešte viac motivuje.
 
TOTTENHAM: Spurs strelili v posledných štyroch zápasoch 6 gólov a o všetky sa postaral hviezdny stredopoliar Gareth Bale. Včera zažiaril v zápase Európskej ligy, keď dvoma krásnymi gólmi z priamych kopov zariadil Tottenhamu víťazstvo 2-1 s Lyonom. Baleova trhová cena vďaka týmto skvelým výkonom neustále rastie, momentálne sa odhaduje už na vyše 40 miliónov libier.

MANCHESTER CITY:
V hľadáčiku Citizens sa ocitlo ďalšie zvučné meno. Skauti anglického majstra pozorne sledujú Erika Lamelu z AS Rím. Klub z metropoly Talianska si ho podľa denníku Gazetta dello Sport cení na 20 miliónov eur.
 
MANCHESTER UNITED: Kanonier Manchestru United Robin Van Persie si po zápase s Realom Madrid sypal popol na hlavu, pretože v druhom polčase nevyužil ani jednu z troch veľkých šancí, ktoré mal k dispozícií. Van Persie však priznal, že remíza 1-1 bola napokon spravodlivá.

STOKE CITY:
Do zostavy Stoke sa vracia 25-ročný anglický krajný obranca Marc Wilson, ktorý si doliečil zlomenú nohu.

NORWICH:
Anglickí Kanárici predĺžili zmluvu s Bradleym Johnsonom. 25-ročný stredopoliar sa upísal Norwichu do konca sezóny 2015/2016.

READING:
Liečba operovaného ramena brankára Alexa McCarthyho napreduje rýchlejšie ako sa očakávalo. McCarthy sa už zapojil do tréningu a s najväčšou pravdepodobnosťou tak stihne záver sezóny, z ktorej bol už odpisovaný.

NEWCASTLE:
Záložník Strák Sammy Ameobi si poranil členok. Zatiaľ nie je známe ako dlho bude mužstvu Alana Pardewa chýbať.

QUEENS PARK RANGERS
: Riaditeľ Anži Machačkala German Tkachenko vyhlásil, že vedenie QPR stratilo rozum, keď sa rozhodlo platiť Christopherovi Sambovi 14,5 milióna eur ročne. V QPR zarába takmer rovnako ako v Anži, tvrdí Tkachenko.