Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (15.2.)

piatok, 15. február 2013 09:58 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa zo španielskej Primera Division (15.2.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (15.2.) | zdroj: Goal.com, Daily Mail, Daily Mirror,Daily Express, soccerway

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.


 
BARCELONA: Útočník Blaugranas David Villa sa pre problémy s obličkovými kameňmi opäť ocitol v nemocnici a určite nezasiahne do víkendového zápasu s Granadou. Medzitým anglické plátky priniesli špekuláciu, podľa ktorej chce v lete kúpiť Villu za 17 miliónov libier londýnsky Arsenal.

BARCELONA:
Stredopoliar „Barcy” Ces Fabregas vyjadril pred blížiacim sa súbojom osemfinále Ligy majstrov proti AC Miláno želanie, aby sa po sezóne vrátil do katalánskeho mužstva Bojan Krkic, ktorý momentálne hosťuje v tíme Rossoneri.

BARCELONA:
Brankár Borussie Monchengladbach Marc-André ter Stegen, ktorý je označovaný za možného kandidáta na post brankárskej jednotky Barcelony, podľa jeho agenta Gerda vom Brucha o žiadnom záujme katalánskeho giganta nevie a zrejme tak ide len o novinársku kačicu.

REAL MADRID:
Podľa trénera španielskej reprezentácie Vincente Del Bosqueho sú šance Realu Madrid a Manchestru United pred odvetou osemfinále Ligy šampiónov vyrovnané. Podľa Bosqueho môže byť jazýčkom na váhach v prospech Realu Cristiano Ronaldo, ktorý podľa neho teraz predvádza svoj najlepší futbal.    

MALAGA:
Agent Manuela Pellegriniho, ktorý už tretiu sezónu vedie mužstvo Malagy, prezradil, že sa ho nedávno snažil angažovať AS Rím. Jesus Martínez sa tiež nechal počuť, že sa nedávno o Pellegriniho služby zaujímala aj londýnska Chelsea. Pellegrini má zmluvu s Malagou do konca sezóny 2014/2015.

VALENCIA:
V hľadáčiku Netopierov sa ocitol 25-ročný útočník Kevin Gameiro, ktorý nedostáva v parížskom veľkoklube PSG toľko priestoru, ako by si želal. Valencia je podľa španielskej tlače pripravená za jeho služby zaplatiť 10 miliónov eur. Gameiro odohral v tejto sezóne 16 zápasov s bilanciou 6 gólov.

REAL SOCICEDAD:
 20-ročný stredopoliar Rubén Pardo, ktorý je členom širšieho kádru španielskej reprezentácie do 21 rokov, predĺžil zmluvu so Sociedadom do konca sezóny 2015/2016.

GETAFE:
Len 40-ročný kormidelník Getafe Louis Garcia si v súboji s Celtou Vigo pripíše na svoje konto už 100-ty zápas ako tréner v Primera Division.

REAL ZARAGOZA:
Zdravotné problémy sužujú afrického záložníka Zaragozy Romanica, ktorý pre problémy so stehenným svalom určite vynechá víkendový duel s Osasunou.

DEPORTIVO LA CORUNA:
Španielska futbalová asociácia udelila dvojzápasový dištanc Manelovi Pablovi za vylúčenie v zápase s Granadou.