Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (16.2.)

sobota, 16. február 2013 12:29 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa zo španielskej Primera Division (16.2.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (16.2.) | zdroj: Goal.com, Daily Mail, Daily Mirror,Daily Express, soccerway

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

 


 
MALAGA: Špekulácie o odchode Isca z Malagy napriek nedávnemu predĺženiu zmluvy neutíchajú. 20-ročný ofenzívny záložník však vyhlásil, že jeho futbalová budúcnosť je v rukách Malagy a ak sa ho rozhodne udržať v tíme, on sa nebude brániť zotrvaniu.

BARCELONA:
V duely s Granadou nepomôže Kataláncom záložník Xavi, ktorý si stále nedoliečil poranený stehenný sval. Otázny ostáva aj jeho štart počas týždňa v Lige majstrov proti AC Miláno.

BARCELONA
: David Villa, ktorého trápili obličkové kamene, sa vrátil z nemocnice do domácej opatery. Jeho štart vo víkendovom duely s Granadou je vylúčený, no otázne je, či bude k dispozícií aspoň v Lige majstrov proti AC Miláno.  

VALENCIA:
Tréner Netopierov Ernest Valverde podľa španielskej tlače váha s podpisom novej zmluvy, pretože ho znepokojujú finančné problémy klubu.   

ESPANYOL:
Vedenie Espanyolu potrestalo finančnou pokutou Wakasa Mubaraka, ktorý sa k mužstvu vrátil z Afrického pohára národov, kde reprezentoval Ghanu, s dvojdňovým omeškaním. Espanyol ho zároveň dočasne vyradil z kádru.

REAL BETIS:
22-ročný reprezentant Nigérie, ktorá triumfovala na Africkom pohári národov, Nosa Igiebor, sa stále nevrátil k mužstvu Realu Betis a určite sa preto nevyhne vysokej pokute.

RAYO VALLECANO:
Útočník Rayo Vallecano Leo Baptistao nedokončil tréning, na ktorom si poranil členok. Podľa odhadov lekárov sa však stihne do zápasu s Realom Madrid dať do poriadku.